Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Zit sta bureaus

Het zit sta bureau is de laatste jaren uitgegroeid tot een onmisbaar element in de meeste (thuis)kantoren. Verken nu onze selectie van zit-sta bureaus, variërend van elektrisch aangedreven tot handmatig verstelbaar.

Filters

Product prijs
Product prijs - slider
3561500
Garantie
Norm

Toont alle 4 resultaten

Kies voor een elektrisch verstelbare zit sta bureau

Het elektrisch verstelbare zit sta bureau is tegenwoordig een onmisbaar element in tal van kantoren en geniet toenemende populariteit. Door afwisselend staand en zittend te werken, kunnen mogelijke lichaamsklachten zoals rug- en nekpijn worden voorkomen, en het stimuleert medewerkers om voldoende in beweging te blijven. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat af en toe staand werken de alertheid verhoogt.

Wat zijn de twee voornaamste voordelen van een elektrisch verstelbaar zit sta bureau?

  1. Flexibiliteit: Uitermate geschikt voor flexibele werkplekken. Medewerkers hebben de vrijheid om zelf de hoogte van hun bureau aan te passen, zowel handmatig als elektrisch. Een elektrisch verstelbaar zit sta bureau is met name handig als regelmatige aanpassingen vereist zijn.
  2. Ergonomie: Werken aan een zit sta bureau bevordert dynamisch werken. Het afwisselen van zitten en staan houdt medewerkers in beweging, wat de algehele gezondheid bevordert. Voor een ergonomisch verantwoorde werkhouding is een goede bureau hoogte essentieel. Onze elektrisch verstelbare bureaus zijn verkrijgbaar in hoogtes variërend van 62 cm tot 130 cm, en we bieden verschillende formaten, waaronder standaard breedtes van 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm en 200 cm.

Tip: Kies voor een zit sta bureau met geheugenfunctie

Veel van onze elektrisch verstelbare zit sta bureaus zijn uitgerust met een geheugenfunctie. Druk op de knop en het bureau past automatisch naar de ingestelde hoogte.

Checklist: Waar op te letten bij de aanschaf van een zit sta bureau?

  • Instelbaarheid van de hoogte, met speciale aandacht voor NPR-bureaus voor personen langer dan 1.93 cm.
  • Voorkeur voor handmatige of elektrische hoogteverstelling.
  • Overweging van een geheugenfunctie, handig bij gedeeld gebruik.
  • Voldoende werkbladruimte volgens de Arbo-richtlijnen (minimale diepte van 80 cm en breedte van 120 cm).
  • Sterkte en stabiliteit voor het dragen van apparatuur en accessoires.
  • Eenvoudige instelling zonder uitgebreide handleiding.
  • Streven naar duurzaamheid met bewuste keuzes, hoewel volledig ecologisch verantwoorde bureaus nog niet beschikbaar zijn.
  • Overweging van esthetiek die past bij het kantoordesign.

Hulp nodig bij het kiezen van een zit sta bureau?

Ervaar de zit sta bureaus zelf in onze showroom! Onze deskundige medewerkers demonstreren graag de mogelijkheden van verschillende (elektrische) zit sta bureaus volgens de belangrijkste ergonomische Arbo-richtlijnen.

Koop nu jouw zit sta bureau

Wij geloven in persoonlijke service. Daarom heb je bij ons een vast contactpersoon die je met advies bijstaat. Naast telefonische ondersteuning ben je altijd welkom in onze showroom! Wacht niet langer; stimuleer de productiviteit en het welzijn van je medewerkers met een zit sta bureau van ons!

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!