Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Verstelbare kabelgoot 960 – 1660 mm

59,00

(48,76 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor leveringen buiten deze landen geldt een termijn van 3-8 werkdagen.

Bij ons staat kwaliteit voorop en wij streven ernaar dat onze producten lang meegaan. Daarom bieden wij op al onze producten garantie.

Zodra u het bestelde product hebt besteld, gaat automatisch de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen intensief te gebruiken.

Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kantoorinrichtingen.com Wij zullen u dan alle benodigde instructies per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Trombone-achtige Uitschuifbaarheid

Deze kabelgoot beweegt als een harmonieuze trombone, soepel in- en uitschuivend. Heb je behoefte aan meer ruimte? Geen probleem! Deze verstelbare kabelgoot reikt moeiteloos tot een indrukwekkende breedte van 166 cm. Gelukkig produceert hij minder geluid dan zijn muzikale tegenhanger, zodat jij ongestoord kunt werken zonder de afleiding van kabels onder je bureau.

Flexibele Hoogte-instelling

Verstel ook eenvoudig de hoogte! Binnen de goot kun je kiezen tussen hoogtes van 5,7 cm of 7,7 cm, handig voor het plaatsen van een stekkerblok. Deze verstelbare kabelgoot past zich aan jouw behoeften aan.

Waarom Kiezen voor Deze Verstelbare Kabelgoot

Of je nu regelmatig je opstelling verandert of nog twijfelt over de benodigde ruimte voor je kabels, deze goot biedt de ideale oplossing. Ook op kantoor, waar verschillende bureauafmetingen een uniforme uitstraling vereisen, is deze goot perfect. Eenvoudig op maat te schuiven, past hij onder elk bureau met ruimte voor een kabelgoot van 96 cm tot 166 cm breed.

Kabelmanagement op hoog-niveau?

Alsof dat nog niet genoeg is, kan deze kabelgoot met zijn kantelmechanisme eenvoudig worden opengeklapt. Dit bespaart je het gedoe met het verbergen van kabels en voorkomt frustratie. In een handomdraai zijn alle kabels netjes opgeborgen. Maar wees voorzichtig, laat het niet aan je collega’s zien, want voor je het weet ben je de ‘kabelmanagement tovenaar’ en word je overal gevraagd om jouw magie toe te passen.

Specificaties

  • Uitschuifbaar design
  • Leverbaar in 3 kleuren
  • Gemakkelijk te openen
  • Laag profiel
  • Ruimte voor stekkerblokken
  • Geen loshangende kabels meer
  • Eenvoudige montage

Algemene informatie

Wat zit er in het pakket?

  • Kabelgoot
  • Handleiding
  • Montagemateriaal
Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!