Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Search

Verstelbare bureaus

Flexibiliteit en welzijn krijgen steeds meer prioriteit, zelfs tijdens het (thuis)werken. Een verstelbaar bureau dat in hoogte verstelbaar is, wordt nu beschouwd als de nieuwe norm. Zo’n aanpasbaar bureau biedt niet alleen gemak, maar kan ook een positieve invloed hebben op je productiviteit. Kies voor ergonomisch comfort met een bureau dat in hoogte verstelbaar is, verkrijgbaar bij ons. Wij bieden in hoogte verstelbare bureaus voor je thuiswerkplek, thuiskantoor of kantoor, verkrijgbaar in diverse kleurconfiguraties en afmetingen naar keuze.

Filters

Product prijs
Product prijs - slider
3241500
Garantie
Norm

Toont alle 8 resultaten

Informatie over Verstelbare Bureaus

Een verstelbaar bureau is zorgvuldig ontworpen met uw comfort in gedachten. De flexibele instelmogelijkheden van het bureau bieden u de kans om op ergonomische wijze te werken. Onze klanten melden vaak een aanzienlijke verbetering in hun welzijn aan het einde van de dag, vergeleken met hun ervaringen met traditionele bureaus. Ze ervaren minder rugklachten, vooral wanneer ze het verstelbare bureau combineren met een op hun lichaam afgestelde ergonomische bureaustoel. Een optimale zorg voor uw lichaam omvat het regelmatig variëren van uw werkhouding. Probeer bijvoorbeeld een ergonomische kruk, wissel af met een half uur staand werken en verlaat af en toe uw werkplek voor een korte wandeling. Geef het een week en laat ons weten hoe deze ervaring voor u is.

Voordelen van een Verstelbaar Bureau

Een verstelbaar bureau biedt tal van voordelen en is een waardevolle investering voor zowel u als uw medewerkers. Enkele voordelen van een verstelbaar bureau zijn:

  1. Ergonomie: Door de hoogte aan te passen aan de juiste ergonomische positie, kan een verstelbaar bureau vermoeidheid verminderen, rug- en nekpijn verminderen en een comfortabelere werkhouding bevorderen.
  2. Afwisseling van houding: De mogelijkheid om te schakelen tussen zitten en staan tijdens het werken verbetert de bloedcirculatie, vermindert spierbelasting en verhoogt de energie en concentratie gedurende de werkdag.
  3. Productiviteit: Een ergonomische werkplek, zoals een verstelbaar bureau, kan de productiviteit en prestaties bevorderen door een comfortabele en gezonde werkomgeving te bieden.
  4. Gezondheid: Langdurig zitten kan negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid; een verstelbaar bureau stelt medewerkers in staat actief staand te werken, wat bijdraagt aan een gezondere levensstijl.
  5. Delen van werkplek: Verstelbare bureaus zijn ideaal voor gedeelde werkplekken, omdat ze eenvoudig kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van verschillende medewerkers.

Of u nu op zoek bent naar een in hoogte verstelbaar bureau voor een gezondere werkhouding of een zit- ta bureau voor de afwisseling tussen zittend en staand werken, bij ons bent u aan het juiste adres. We bieden een ruime keuze om aan uw wensen te voldoen. Twijfelt u nog? Geen probleem, kom langs en ervaar onze bureaus zelf. Maak wel van tevoren een afspraak, zodat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren. De koffie staat in ieder geval al voor u klaar.

Een Verstelbaar Bureau Kopen

Bij ons geloven we in persoonlijke service. U heeft bij ons een vast contactpersoon die u met raad en daad bijstaat. Naast telefonische ondersteuning bent u ook altijd welkom in onze showroom! Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van het ideale verstelbare bureau voor uw kantoorruimte. Wacht niet langer, geef de productiviteit en het welzijn van uw collega’s een boost met een verstelbaar bureau van ons!

Search

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!