Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Vergadertafels

De uitstraling van je bedrijf krijgt mede vorm door de inrichting van je vergaderruimte. Aangezien deze ruimte dienstdoet voor belangrijke vergaderingen en het ontvangen van klanten, is de keuze van de vergadertafel van cruciaal belang voor het visitekaartje van je onderneming. Binnen ons assortiment tref je diverse vergadertafels aan die zowel luxe als zakelijk ogen, beschikbaar in een variëteit aan maten en kleuren. Bij ons vind je altijd de perfecte vergadertafel die aansluit bij de stijl van jouw kantoor. Mocht je assistentie nodig hebben of een offerte willen aanvragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om met je mee te denken!

Filters

Product prijs
Product prijs - slider
600600
Garantie
Norm

Toont alle 2 resultaten

Wat is de meest geschikte opstelling of vorm voor een vergadertafel?

De keuze van de vergaderopstelling of de vorm van een vergadertafel hangt af van zowel de beschikbare ruimte als het type vergadering. Als de vergaderruimte voornamelijk wordt gebruikt voor presentaties en trainingen, is een U-opstelling zeer geschikt. De U-opstelling biedt een ruime opzet met één open zijde, waardoor de presentator of trainer gemakkelijk contact kan maken met de deelnemers. Een vierkante of ovale vergadertafel zorgt ervoor dat iedereen goed zicht op elkaar heeft, maar het nadeel is dat de afstand tussen de deelnemers relatief groot kan zijn. Een ovale vergadertafel is een moderne keuze met een warme, zachte uitstraling.

Zittend of staand werken?

Het afwisselen tussen zittend en staand vergaderen is van belang. Staand vergaderen tijdens korte overlegmomenten zorgt ervoor dat je alert en concreet blijft. Voor langere vergaderingen of presentaties is het juist belangrijk om comfortabel te zitten, zodat je geconcentreerd kunt luisteren. Creëer een dynamische vergaderruimte door te kiezen voor zowel statafels als reguliere vergadertafels, of ga voor vergadertafels die elektrisch verstelbaar zijn om verschillende opties te bieden.

Kies voor een duurzame vergadertafel

Wij hechten veel waarde aan het bevorderen van een duurzame wereld. Als je op zoek bent naar een duurzame vergadertafel, ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden zowel refurbished als circulaire en tweedehands vergadertafels aan, waarbij we grondstoffen en/of eindproducten hergebruiken en de kringloop sluiten. Een duurzaam gesprek aan de vergadertafel vormt een prachtige opening voor discussies met (potentiële) klanten.

Welke afmeting heb ik nodig voor een vergadertafel voor 10 personen?

De afmeting van de vergadertafel is afhankelijk van de breedte van de vergaderstoelen. Houd per zitplaats rekening met de breedte van de vergaderstoel + 5 cm. Voor een vergadertafel voor 10 personen is een minimale lengte van 3,25 meter nodig (uitgaande van een stoelbreedte van 60 cm).

Advies nodig?

De aanschaf van de juiste vergadertafel draagt bij aan uitstraling, comfort en dynamiek. Wij staan klaar om advies te geven over de vorm, kleur en opstelling van een geschikte vergadertafel. Neem contact met ons, vraag direct een offerte aan of breng een bezoek aan onze showroom.

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!