Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Vergadertafel Tonvormig

600,00

(495,87 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor leveringen buiten deze landen geldt een termijn van 3-8 werkdagen.

Bij ons staat kwaliteit voorop en wij streven ernaar dat onze producten lang meegaan. Daarom bieden wij op al onze producten garantie.

Zodra u het bestelde product hebt besteld, gaat automatisch de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen intensief te gebruiken.

Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kantoorinrichtingen.com Wij zullen u dan alle benodigde instructies per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Deze Vergadertafel Tonvormig vormt een essentieel onderdeel van ons assortiment kantoormeubilair. Met uitstekende stabiliteit biedt deze tafel plaats aan maximaal 10 personen. Zoek je naar een ergonomische tafel met een tonvormig blad? Dan biedt de tafel uit deze serie een elegante oplossing. De serie is zelf in hoogte verstelbaar, voldoet aan de Arbo-wetrichtlijnen en biedt de mogelijkheid tot hoogteaanpassingen op elk gewenst moment. Het frame van deze serie is verkrijgbaar in diverse kleuren. Met betrekking tot de bladkleuren kan deze bureautafel worden gecombineerd met onze standaard bladkleuren, maar let op: sommige kleuren hebben een langere levertijd dan andere.

Specificaties

  • Bladmateriaal: Spaanplaat met melamineafwerking, voorzien van een kunststof stootrand.
  • Frame-materiaal: Metalen onderstel met een epoxycoating.
  • Hoogte: Verstelbare hoogte (62-86 cm).
  • Afmetingen Bureau/Tafel: 240 cm x 120 cm.

Algemene informatie

Deze verstelbare bureaus zijn nieuw en worden geleverd met 60 maanden garantie.

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!