Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Vergadertafel Ovaal

600,00

(495,87 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor leveringen buiten deze landen geldt een termijn van 3-8 werkdagen.

Bij ons staat kwaliteit voorop en wij streven ernaar dat onze producten lang meegaan. Daarom bieden wij op al onze producten garantie.

Zodra u het bestelde product hebt besteld, gaat automatisch de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen intensief te gebruiken.

Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kantoorinrichtingen.com Wij zullen u dan alle benodigde instructies per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Onze vergadertafel ovaal geniet brede bekendheid binnen ons assortiment vanwege zijn voornaamste troef: een uitzonderlijke stabiliteit.

Als je op zoek bent naar een verstelbaar bureau met een ovaal blad, biedt deze tafel een elegante oplossing. Dankzij de mogelijkheid om de hoogte aan te passen, voldoet deze tafel aan de richtlijnen van de Arbowet. Mocht je op een later moment een andere hoogte wensen, dan is dat mogelijk!

Het frame van de vergadertafel is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Wat betreft de bladkleuren is deze tafel te combineren met al onze standaard bladkleuren in ons assortiment. Houd hierbij wel rekening met de levertijd, aangezien die voor sommige bladkleuren langer kan zijn dan voor andere.

Specificaties

  • Bladmateriaal: Gemelamineerd spaanplaat met een kunststof stootrand voor de afwerking.
  • Frame-materiaal: Metalen onderstel met een epoxycoating.
  • Hoogte: Verstelbaar in hoogte (62-86 cm).
  • Afmetingen van het bureau/tafel: 240 cm x 120 cm.

Algemene informatie

Deze verstelbare bureaus zijn nieuw en worden geleverd met 60 maanden garantie.

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!