Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Stekkerdoos met usb laadpunten

30,00

(24,79 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor leveringen buiten deze landen geldt een termijn van 3-8 werkdagen.

Bij ons staat kwaliteit voorop en wij streven ernaar dat onze producten lang meegaan. Daarom bieden wij op al onze producten garantie.

Zodra u het bestelde product hebt besteld, gaat automatisch de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen intensief te gebruiken.

Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kantoorinrichtingen.com Wij zullen u dan alle benodigde instructies per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Waarom kiezen voor deze stijlvolle stekkerblok?

Zeg vaarwel tegen saaie witte stekkerblokjes en verwelkom deze strak vormgegeven stekkerdoos die zijn naam eer aan doet. Met vier stekkerpunten inclusief randaarde en twee handige USB-oplaadpunten, biedt deze stekkerdoos een scala aan mogelijkheden. Dit is vooral praktisch voor smartphones waarbij geen adapter meer wordt meegeleverd. Naast de eigentijdse indeling van de aansluitingen, beschikt deze stekkerblok over een ingebouwde aan-uitschakelaar die voorkomt dat apparaten stiekem energie blijven verbruiken.

Wat maakt deze stekkerdoos zo uitstekend?

Het ontwerp is strak en functioneel, zonder onnodige tierlantijnen. Met afgeronde hoeken en hoogwaardige afwerking oogt deze stekkerblok niet alleen praktisch maar ook fraai. Je hebt de keuze uit een witte, rode of zwarte omlijsting/behuizing. Let op, bij de witte en rode variant is het gedeelte met de contactpunten zwart.

Deze stekkerblok heeft contactpunten onder een hoek van 45 graden, waardoor haakse stekkers elkaar niet in de weg zitten. Bovendien is er gedacht aan de kleintjes, met kindvriendelijke aansluitingen op alle contactpunten, handig als je de stekkerdoos op kruiphoogte hebt geplaatst.

Mis de twee handige USB-aansluitingen niet

Zoals eerder vermeld, beschikt deze stekkerblok over twee USB-aansluitingen. Deze poorten zijn ideaal voor het opladen van tablets, smartphones en vrijwel elk ander klein apparaat met een oplaadbare batterij. Met een laadstroom tot 2100 mA zijn deze aansluitingen zelfs geschikt als snellaadpunten.

Specificaties

  • 4x 230V aansluiting
  • 2x USB-A aansluiting
  • Verlichte aan-uitschakelaar
  • Kinderbeveiliging
  • Laadstroom USB max. 2100 mA
  • Geschikt voor snelladen smartphone
  • 1.5 meter aansluitkabel
  • Haakse schuko aansluiting
  • 45 graden plaatsing contactpunten

Algemene informatie

Wat zit er in de doos?

  • Stekkerdoos
Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!