Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Search

Steelcase

Bij Steelcase hebben ze een ongeëvenaarde expertise in het selecteren van meubilair dat perfect past bij uw kantooromgeving. Hun toewijding aan voortdurende onderzoeken gaat al vele jaren terug, en sinds de oprichting van Steelcase in 1912 hebben ze keer op keer bewezen dat ze in staat zijn om innovatieve kantoorconcepten te creëren. Deze concepten zorgen ervoor dat medewerkers met plezier en in een gezonde omgeving kunnen werken.

Filters

Product prijs
Product prijs - slider
635666
Garantie
Norm

Toont alle 2 resultaten

Inspirerende werkomgevingen flexibel en efficiënt

Bij kantoorinrichtingen hebben we een uitgebreide voorraad Steelcase bureaustoelen, waarmee we onze klanten kunnen helpen bij het creëren van inspirerende werkomgevingen die voldoen aan de hedendaagse eisen. Of het nu gaat om flexibele werkplekken, overlegruimtes of ruimtes voor geconcentreerd werken, met de bureaustoelen van Steelcase kunnen we de ruimte zo efficiënt mogelijk inrichten. En het beste deel? We kunnen alle Steelcase stoelen direct uit voorraad leveren!

Duurzame Keuze

Bij Steelcase is duurzaamheid een prioriteit. Ze zijn toegewijd aan het kiezen van de juiste materialen en een verantwoord productieproces. Door het beoordelen van meer dan 1.600 materialen hebben ze schadelijke stoffen geëlimineerd en gezocht naar duurzame alternatieven voor hun producten. Veel van de Steelcase producten zijn voorzien van een Environmental Product Declaration (EPD), waarin de totstandkoming en levenscyclus van het product worden beschreven.

Afgestemd op Uw Behoeften

Bij Steelcase weten ze als geen ander dat meten weten is. Om hoogwaardig meubilair te creëren, is het essentieel om de wensen en eisen van gebruikers te begrijpen. Daarom observeren ze hoe mensen werken en voeren ze regelmatig wereldwijd onderzoek uit om aan te blijven sluiten bij de veranderende behoeften in het kantoorlandschap.

Ontdek de Steelcase Leap V2

De Steelcase Leap V2 is dé ergonomische bureaustoel met geavanceerde LiveBack-technologie voor optimale ondersteuning gedurende de hele werkdag. Het gepatenteerde Natural Glide System™ zorgt voor moeiteloze houdingsveranderingen en behoud van een gezonde wervelkolom. Pas de zitdiepte, -hoogte, armleuningen en lendensteun aan uw behoeften aan. Duurzaam en hoogwaardig, een langetermijninvestering voor uw kantoor of thuiswerkplek. Ervaar het ongeëvenaarde comfort, ergonomie en duurzaamheid van de Steelcase Leap V2 voor een productieve en gezonde werkomgeving.

Topkwaliteit en Betrouwbaarheid

Ontdek onze Exclusieve Collectie Refurbished Steelcase Producten! Bij ons vindt u zorgvuldig geselecteerde refurbished Steelcase producten die direct uit voorraad leverbaar zijn in absolute nieuwstaat. Dit biedt u de mogelijkheid om minimaal 50% te besparen en te profiteren van uitgebreide garanties. We hechten veel waarde aan authenticiteit en garanderen dat al onze producten 100% origineel zijn, vrij van namaak. Ontdek vandaag nog de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze refurbished Steelcase producten!

Search

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!