Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Schaffenburg

Schaffenburg creëert meubilair en accessoires voor zakelijke omgevingen die niet alleen kantoren comfortabel en functioneel maken, maar ook het gevoel van thuis voor gebruikers bevorderen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, waardoor u en de planeet nog lang van het meubilair kunnen genieten.

Filters

Product prijs
Product prijs - slider
254720
Garantie
Norm

Toont alle 12 resultaten

Visie van Schaffenburg thuis op je werk, efficiënt werken met een glimlach

Schaffenburg streeft ernaar om werkplekken zo in te richten dat werknemers zich thuis voelen en met plezier efficiënter en slimmer kunnen werken. Het succes ligt in het creëren van werkplekken waar mensen jaren later nog steeds met een goed gevoel op terugkijken.

Belangrijkste principe: Ruimtes en meubels die flexibel en behoeften gericht gebruikt kunnen worden zonder anderen te storen.

Missie van Schaffenburg inspelen op uw comfort voor een gedreven werkomgeving

Bij Schaffenburg richten ze organisaties zo in dat u zich thuis voelt, waardoor werken makkelijker, slimmer en meer gedreven wordt. Als Nederlandse groothandel in kantoormeubilair, leveren Schaffenburg al bijna 25 jaar totaal concepten voor interieurs op de werkplek. Het familiebedrijf, gestart door Reinier Wijnbergen, blijft stabiel en betrouwbaar, zodat Schaffenburg u ook over 10 jaar nog kunnen ondersteunen.

 Overtuiging thuis op je werk

Schaffenburg gelooft in het concept van thuis op je werk. Wanneer uw werkomgeving als prettig wordt ervaren, optimale ondersteuning biedt tijdens dagelijkse werkzaamheden en u gemotiveerder en efficiënter laat werken, beschouwt Schaffenburg de missie als geslaagd.

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!