Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Rubberen vloergoot

50,0065,00

(41,32 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor leveringen buiten deze landen geldt een termijn van 3-8 werkdagen.

Bij ons staat kwaliteit voorop en wij streven ernaar dat onze producten lang meegaan. Daarom bieden wij op al onze producten garantie.

Zodra u het bestelde product hebt besteld, gaat automatisch de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen intensief te gebruiken.

Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kantoorinrichtingen.com Wij zullen u dan alle benodigde instructies per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Voorkom Onhandige Struikelpartijen

Het voorkomen van irritante struikelpartijen wordt eenvoudig met onze vloergoten. Kabels die over de vloer slingeren, veroorzaken niet alleen ergernissen maar kunnen ook gevaarlijke struikelblokken vormen. De ideale oplossing? Gebruik een vloergoot om de kabels netjes weg te werken. De onderkant van de goot bevat een handige opening waar je de kabels gemakkelijk in kunt leggen. Aan beide zijden van het ruime compartiment bevinden zich twee kleinere compartimenten, waardoor specifieke kabels keurig gescheiden kunnen blijven. Houd er rekening mee dat de kleinere compartimenten geen opening aan de onderkant hebben, dus de kabels moeten door de volledige goot worden geleid. Bovendien kun je kiezen tussen een vloergoot van 150 cm of 300 cm, die je moeiteloos op maat kunt knippen voor een perfecte pasvorm.

Stevige Bevestiging met Dubbelzijdige Tape

Heb je alle kabels netjes in de vloergoot geplaatst en op de juiste positie gelegd? Maak dan gebruik van de bijgeleverde dubbelzijdige tape om de vloergoot stevig op de grond te bevestigen. Hierdoor blijft hij keurig op zijn plek liggen, zelfs wanneer er iemand overheen stapt. Een betrouwbare en stabiele oplossing voor een opgeruimde en veilige omgeving.

Specificaties

  • Verkrijgbaar in het zwart of grijs
  • Op maat te knippen/snijden
  • 150 of 300 cm lang
  • Tot wel 6 kabels wegwerken (max Ø 7 mm)
  • Bevat 3 compartimenten
  • Voorkomt struikelpartijen
  • Beschermt je kabels
  • Eenvoudig in gebruik

Algemene informatie

Wat zit er in de doos?

  • Vloergoot
  • Dubbelzijdig tape
Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!