Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Search

Roldeurkasten

Roldeurkasten bieden een ideale oplossing voor kleinere kantoren of om achter een bureau te plaatsen, omdat de roldeuren naadloos in de zijkant van de kast verdwijnen. Dit voorkomt hinderlijke deuren die de ruimte innemen. Naast diverse afmetingen zijn de meeste roldeurkasten verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Ontdek hieronder ons assortiment roldeurkasten. Heeft u meerdere roldeurkasten nodig voor een project? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers voor persoonlijk advies.

Filters

Product prijs
Product prijs - slider
272357
Garantie
Norm

Toont alle 4 resultaten

Roldeurkast: De Perfecte Keuze voor Kantoren

Een roldeurkast is de meest gangbare archiefoplossing voor kantoren en werkplekken. Deze stalen kast met kunststof roldeuren komt standaard met legborden, die u eenvoudig naar wens kunt monteren dankzij het handige ophangsysteem. Aan de onderzijde van elk legbord en bovenin de kast is er ruimte voor A4-hangmappen. Voor intensief gebruik van hangmappen raden we aan een uittrekframe te overwegen. Het uittrekframe biedt de mogelijkheid om dit uit de kast te trekken en hangmappen op te hangen, waardoor de roldeurkast een ideale opbergoplossing is voor diverse kantoormaterialen.

Roldeurkasten in Diverse Afmetingen

Ons assortiment omvat roldeurkasten in verschillende hoogtes en breedtes, zodat u elke ruimte optimaal kunt benutten. Standaard worden alle kasten gemonteerd geleverd, tenzij anders aangegeven. U heeft de keuze tussen levering achter de eerste gesloten deur of inclusief inhuizen. Bij inhuizen wordt de kast op de gewenste plek of etage geplaatst en volledig voor u uitgepakt.

Meerdere Roldeurkasten Nodig?

Als u verantwoordelijk bent voor het inrichten van een kantoor of project en meerdere roldeurkasten nodig heeft, neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale oplossing voor uw opbergbehoeften.

Search

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!