Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Refurbished Zit Sta Bureau

314,60399,30

(260,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor leveringen buiten deze landen geldt een termijn van 3-8 werkdagen.

Bij ons staat kwaliteit voorop en wij streven ernaar dat onze producten lang meegaan. Daarom bieden wij op al onze producten garantie.

Zodra u het bestelde product hebt besteld, gaat automatisch de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen intensief te gebruiken.

Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kantoorinrichtingen.com Wij zullen u dan alle benodigde instructies per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Upgrade je werkruimte met een Duurzaam Refurbished Zit Sta Bureau

Transformeer je kantoor met ons refurbished zit sta bureau dat zowel functioneel als stijlvol is. Gemaakt met hoogwaardige materialen en zorgvuldig gerenoveerd om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

Dynamisch Werken

Sta op, beweeg en blijf productief met ons veelzijdige zit sta bureau. Pas eenvoudig de hoogte aan om te genieten van de voordelen van zowel zitten als staan tijdens je werkdag. Stimuleer een gezonde werkhouding en verhoog je energieniveau.

Milieubewuste Keuze

Kies voor een milieuvriendelijke optie zonder in te leveren op kwaliteit. Onze refurbished bureaus zijn zorgvuldig opgeknapt, waardoor ze een tweede leven krijgen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Aanpasbaar Comfort

Personaliseer je werkervaring met ons aanpasbare bureau. Met verschillende afmetingen en kleuropties beschikbaar, vind je gegarandeerd de perfecte match voor jouw werkruimte en stijlvoorkeur.

Gegarandeerde Kwaliteit

Elk refurbished zit sta bureau ondergaat uitgebreide inspecties om te zorgen voor optimale prestaties en duurzaamheid. Met onze kwaliteitsgarantie kun je met vertrouwen investeren in een bureau dat langdurige ondersteuning biedt.

Maak Vandaag Nog de Overgang

Kies voor innovatie, comfort en duurzaamheid met ons gerenoveerde zit-sta bureau. Transformeer je werkplek en verbeter je welzijn tijdens lange werkdagen. Upgrade vandaag nog naar een betere werkomgeving!

Specificaties

  • Elektrisch verstelbaar
  • Bedieningspaneel onder het blad
  • A kwaliteit
  • Voorzien van 2 motoren

Algemene informatie

Deze zit sta bureaus zijn voorzien van 12 maanden garantie en van nieuwe bureaubladen.

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!