Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Search

Refurbished bureaustoelen

Binnen ons assortiment bieden we ook refurbished bureaustoelen aan, waardoor je actief bijdraagt aan duurzaamheid en de levenscyclus van een product verlengt. Met 10 jaar ervaring in kantoormeubilair ben je bij ons verzekerd van deskundigheid en kwaliteit. Bovendien komt elke refurbished bureaustoel met minimaal 5 jaar garantie en bieden we gratis bezorging in heel Nederland en België. Kies voor duurzaamheid en comfort met onze refurbished bureaustoelen!

Filters

Product prijs
Product prijs - slider
193285
Garantie
Norm

Toont alle 6 resultaten

Ontdek Onze Unieke Refurbished Bureaustoelen

Binnen ons assortiment aan bureaustoelen bieden we ook een selectie van refurbished bureaustoelen aan. Deze gebruikte bureaustoelen zijn opnieuw gestoffeerd, gepoedercoat of gerepareerd, waardoor ze een tweede leven krijgen met verbeterde kwaliteit en comfort.

Kies uit Verschillende Opties

Onze refurbished bureaustoelen variëren in eigenschappen en stijlen. Sommige zijn opnieuw gestoffeerd met vernieuwde rug- en zitsteun, terwijl andere een nieuw gespoten voetkruis hebben. Veel van deze bureaustoelen hebben een zwarte stoffering of een zwart/aluminium voetkruis. Selecteer de refurbished bureaustoel die aan jouw specifieke wensen voldoet.

Wat Maakt Een Bureaustoel Refurbished?

Refurbished bureaustoelen ondergaan een proces van herstofferen, poedercoaten en repareren. Herstofferen omvat het aanbrengen van nieuwe stof op de stoel, waardoor versleten bekleding wordt vervangen. Poedercoaten houdt in dat het voetkruis van de stoel wordt geverfd, waardoor het er als nieuw uitziet. Repareren omvat het vervangen van onderdelen om de levensduur van de stoel te verlengen, wat bijdraagt aan duurzaamheid.

Waarom Kiezen voor Refurbished Bureaustoelen?

Refurbished bureaustoelen zijn een geweldige keuze om meerdere redenen. Ze zijn vaak voordeliger dan nieuwe bureaustoelen, terwijl ze toch het comfort en gebruiksgemak bieden van een vernieuwde stoel. Hoewel ze niet gloednieuw zijn, dragen ze bij aan duurzaamheid en verminderen ze verspilling.

Vragen over Refurbished Bureaustoelen? Neem Contact op!

Heb je vragen over onze refurbished bureaustoelen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij staan klaar om je te helpen via telefoon, e-mail of chat. Ontdek het comfort en de duurzaamheid van onze unieke refurbished bureaustoelen vandaag nog!

Search

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!