Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Search

Refurbished bureaus

Mensen nemen steeds meer bewuste en duurzame beslissingen in hun leven. Deze trend is ook merkbaar in het bedrijfsleven, waar duurzaamheid een prominente rol speelt, zelfs op de zakelijke markt. Bij het inrichten van uw kantoor of thuiswerkplek kunt u verstandig kiezen door een refurbished bureau van ons aan te schaffen. Wij bieden een uitgebreide selectie van diverse bureaus die een tweede leven verdienen in uw thuiskantoor of bedrijfspand. Het montageproces is geen zorg voor u; wij bezorgen het bureau bij u thuis of op kantoor, waar onze vakman de montage voor zijn rekening neemt. Zo kunt u direct aan de slag, zonder zelf te hoeven monteren.

Filters

Product prijs
Product prijs - slider
314400
Garantie
Norm

Enig resultaat

Wat is een refurbished bureau?

De term “refurbished” heeft een letterlijke vertaling naar het Nederlands als “gereviseerd”. Een gereviseerd bureau wordt soms verward met een tweedehands bureau, hoewel dit niet hetzelfde is. Niet alleen elektronica zoals laptops, telefoons en tablets worden vaak in een gereviseerde staat aangeboden, waarbij ze na gebruik worden gecontroleerd en indien nodig gerepareerd.

Een refurbished zit sta bureau is een combinatie van een eerder gebruikt bureau met nieuwe onderdelen. Het frame is bijvoorbeeld afkomstig van een eerder gebruikt bureau, terwijl er een nieuw werkblad op wordt gemonteerd. Het resultaat is een bureau dat qua kwaliteit niet onderdoet voor een nieuw exemplaar en voldoet aan onze strenge normen. Door te kiezen voor een dergelijk bureau draagt u bij aan een meer duurzame samenleving.

Een uitgebreide selectie

Als u op zoek bent naar een gereviseerd bureau, is het raadzaam onze website regelmatig te raadplegen. Ons assortiment aan gereviseerde bureaus, van diverse merken en in verschillende modellen, wordt regelmatig vernieuwd. Hier vindt u onder andere een refurbished zit sta bureau. Met een eenvoudige druk op de knop kunt u het bureau verhogen, waardoor u moeiteloos kunt afwisselen tussen zitten en staan. Dit bevordert de bloedsomloop en voorkomt lichamelijke klachten. Bovendien zijn de bureaus dankzij hun eenvoudige bediening toegankelijk voor meerdere medewerkers.

Naast zit sta bureaus hebben we ook refurbished verstelbare bureaus die, afhankelijk van de bouw en lichaamslengte van de gebruiker, kunnen worden ingesteld op een hoogte tussen 62 en 86 centimeter, waarmee ze voldoen aan alle arbo-eisen. Deze bureaus zijn verkrijgbaar met verschillende afmetingen en kleuren voor het bureaublad. Naast refurbished bureaus bieden we ook gereviseerde bureaustoelen en rolblokken aan. Ontdek de veelzijdigheid van ons assortiment voor een ergonomisch verantwoorde en duurzame kantoorinrichting.

Search

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!