Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Over Kantoorinrichtingen

Kantoorinrichtingen is winkel waar je kantoormeubelen kunt kopen van de hoogste kwaliteit tegen groothandelsprijzen. Wij bieden een betaalbare selectie meubelen aan, met toonaangevende merken zoals Herman Miller, Steelcase en Ahrend.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf, met een gepassioneerd team dat door de jaren heen veel ervaring heeft opgedaan op het gebied van kantoor- en designmeubilair. Wij proberen de kantoorsector op een jonge en groene manier te veranderen. Wij kunnen namelijk volledig nieuw inrichten, refurbished inrichten, gebruikt inrichten en combinaties daarvan. 

Voor meer informatie over onze werkwijze, eerdere leveringen of het bekijken van onze kantoormeubelen, kunt u contact met ons opnemen.

Waar Staan Wij Voor?

Bij Kantoorinrichtingen streven wij ernaar ergonomische, esthetisch aantrekkelijke, en hoogwaardige producten aan te bieden tegen groothandelsprijzen. Wij werken zonder showroom, met minimale personeelskosten en zonder afhankelijkheid van tussenhandel. Al onze producten worden rechtstreeks bij de fabriek ingekocht, of we verwerven gebruikte meubelen direct van de bron. Door ons hoofdzakelijk te richten op online verkoop, kunnen wij een scherpe prijsgarantie bieden.

Gratis leveringen binnen Nederland en België.

Wij beschikken over eigen transportmiddelen en kunnen alle grotere bestellingen binnen 1-5 werkdagen kosteloos aan huis leveren en eventueel monteren.

Losse orders kunnen wij via DPD binnen 1-2 werkdagen na bestelling leveren.

Al onze zendingen zijn voorzien van verzendgegevens.

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!