Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Monitorarmen

Een monitorarm verbetert je zicht op het scherm, wat resulteert in een meer ontspannen en productieve werkomgeving. Maar dat is nog niet alles. Dankzij de juiste hoogte-instelling bevordert de monitorarm ook een gezonde zithouding, wat gunstig is voor je rug, schouders, nek en ogen.

Filters

Product prijs
Product prijs - slider
50105
Garantie
Norm

Toont alle 2 resultaten

Waarom is een monitorarm onmisbaar?

Een monitorarm biedt volledige controle over je beeldscherm, waardoor je de ideale hoogte, kijkhoek en afstand kunt instellen. In tegenstelling tot de vaak niet-verstelbare standaarden waarmee monitoren worden geleverd, bespaart een monitorarm niet alleen ruimte op je bureau, maar optimaliseert ook je kijkervaring.

Vanaf het begin staat een monitor vaak op een standaard die beperkt verstelbaar is. Hoewel je misschien de juiste afstand kunt instellen, blijven hoogte en kijkhoek vaak ongunstig. Een monitorarm biedt niet alleen persoonlijke voordelen, maar vergemakkelijkt ook het delen van het scherm en samenwerken met anderen. Bovendien kun je de monitorarm aanpassen aan de specifieke behoeften van de gebruiker.

En dat is nog niet alles! Ontdek hier de vergelijking tussen het wel of niet gebruiken van een monitorarm en laat je overtuigen door de vele voordelen.

Welke klachten vermindert een monitorarm?

Met een monitorarm verbeter je niet alleen je houding, maar werk je ook ontspannen. Het ontbreken van een goede monitoroplossing kan leiden tot klachten in verschillende lichaamsdelen.

Diversiteit in monitorarmen

Op het gebied van monitorarmen valt er veel te kiezen, aangezien er voor elke wens en behoefte wel een oplossing bestaat. Van een monitorarm voor 6 schermen, ideaal voor het gelijktijdig analyseren van veel data, tot een uitschuifbare arm die samenwerken vergemakkelijkt. Er is voor elk wat wils, dankzij de diverse producten die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld op basis van uiteenlopende consumentenwensen.

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!