Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Monitorarm basic

50,0065,00

(41,32 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor leveringen buiten deze landen geldt een termijn van 3-8 werkdagen.

Bij ons staat kwaliteit voorop en wij streven ernaar dat onze producten lang meegaan. Daarom bieden wij op al onze producten garantie.

Zodra u het bestelde product hebt besteld, gaat automatisch de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen intensief te gebruiken.

Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kantoorinrichtingen.com Wij zullen u dan alle benodigde instructies per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Vereenvoudigde Kracht

De Monitorarm basic blinkt uit in zijn eenvoud. Deze eenvoudige monitorarm voert zijn taken uit met indrukwekkende effectiviteit: hij tilt je monitor moeiteloos van het bureau, is eenvoudig te monteren en biedt uitstekende aanpassingsmogelijkheden zodat je je monitor perfect kunt positioneren.

Installatiegemak van de Monitorarm basic

Het installeren van de Monitorarm basic is een moeiteloze taak. Alles wat je nodig hebt, is een kruiskopschroevendraaier, terwijl de inbussleutels al zijn inbegrepen. Bevestig de paal aan de bureauklem en klem deze vervolgens stevig aan je bureau. Monteer de arm op de paal en plaats eenvoudigweg je monitor. Voor extra gemak wordt een VESA quick-release plaat meegeleverd, waardoor je je monitor moeiteloos kunt bevestigen terwijl deze plat op het bureau ligt. Wil je gebruikmaken van de doorvoermogelijkheid? Dan heb je ook een gatenzaag nodig om een opening in het bureau te creëren.

Specificaties

  • Garantie 2 jaar
  • Kantelen Max. 90 graden
  • Roteren Max. 360 graden
  • Zwenken Max. 180 graden

Algemene informatie

Wat zit er in de doos?

  • Monitorarm
  • Montagemateriaal
  • Klem en doorvoer

 

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!