Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Veilig betalen

Betaalmethode
Kenmerk
Betaalkosten
iDeal
Meest gebruikte betaalmethode van NL
Gratis
Klarna achteraf betalen
Gemakkelijk later betalen
Gratis
Apple Pay
Razensnel betalen
Gratis
PayPal
Aankoop verzekerd
Gratis
Creditcard
Aflevergarantie/aankoop verzekerd
Gratis
Bancontact
Speciaal voor Belgische klanten
Gratis

Op rekening bestellen voor bedrijven

Wij begrijpen dat wanneer u een bestelling plaatst voor uw bedrijf, u deze liever niet zelf vooruitbetaalt. Daarom bieden wij zakelijke klanten de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Hierbij ontvangt u een factuur bij uw bestelling en hanteren we een betaaltermijn van 30 dagen. Mocht uw bedrijf meer tijd nodig hebben om de betaling te voldoen, laat het ons dan even weten.

Om op rekening te bestellen, voeren wij een kleine controle uit. Hierbij kijken we onder andere naar het verzendadres en het vestigingsadres dat bekend is bij de Kamer van Koophandel (KVK). Daarnaast doen we een online verificatie, waarbij we kijken naar de aanwezigheid van een website en het bijbehorende e-mailadres waarmee is besteld, het bedrijfspand en het bewijs van recente activiteit. Als er te weinig mogelijkheden zijn om te verifiëren, kunnen we u vragen om (ten minste één keer) de betaling vooraf te voldoen.

Veelgestelde vragen

Zodra u de betaling heeft voltooid, wordt deze onmiddellijk verwerkt. Alleen bij ‘bankoverschrijving’ kan het wat langer duren, meestal 1-2 werkdagen, voordat de betaling verwerkt is.

Ja, u ontvangt altijd een factuur per e-mail. Als u deze niet kunt vinden, controleer dan voor de zekerheid uw spam-folder. Bij de betaalmethode ‘bestellen op rekening’ wordt de factuur samen met het product meegestuurd.

Indien uw betaling niet lukt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of chat. Wij staan klaar om u direct te helpen.

Bij al onze betaalmethodes ontvangt u uw bestelling even snel. Alleen bij ‘bankoverschrijving’ duurt het doorgaans zo’n 1-2 werkdagen langer voordat uw bestelling wordt verwerkt.

Nee, alle betaalmethodes zijn kosteloos! U kunt dus de methode kiezen die u het meest comfortabel vindt.

De Bas Kuiper Holding B.V. is ons bedrijf waaronder de website van kantoorinrichtingen.com valt.

Ja, u kunt betalen met Klarna. Klarna stuurt u een factuur, die u tot 30 dagen na ontvangst kunt betalen. Dit kan gemakkelijk via iDeal of bankoverschrijving. Daarnaast biedt Klarna een handige app waarmee u een mooi overzicht heeft van al uw bestellingen die u met Klarna hebt afgerekend. Het nadeel is dat Klarna alleen beschikbaar is in Nederland en België.

U ontvangt een e-mail van Klarna met een digitale acceptgiro. U kunt deze betalen via iDeal of bankoverschrijving naar het rekeningnummer van Klarna. De betaling dient dus niet naar ons te worden gedaan.

De gebruikelijke verwerkingstijd voor bankoverschrijvingen bedraagt doorgaans 1-2 werkdagen. Voeg deze periode toe aan de vermelde levertijd op onze productpagina om een idee te krijgen van het geschatte moment van levering van het product.

Bij Klarna heeft u als particulier de mogelijkheid om achteraf te betalen, waarbij u het aankoopbedrag aan Klarna voldoet. Daarentegen is de optie ‘Bestellen op rekening’ uitsluitend beschikbaar voor bedrijven, waarbij het verschuldigde bedrag rechtstreeks aan ons moet worden overgemaakt.

Absoluut. Als het aankoopbedrag nog niet is afgeschreven, kunt u de bestelling opnieuw plaatsen. Indien het bedrag al wel is afgeschreven, neem dan gerust contact met ons op, zodat we u kunnen assisteren.

Voor het merendeel van onze betaalmethoden, waaronder iDEAL, Paypal en Creditcard, werken we samen met Mollie als onze betrouwbare betaalpartner. Dankzij Mollie wordt uw betaling veilig en efficiënt verwerkt, waardoor we uw bestelling snel kunnen verzenden.

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!