Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Retourneren

Kenmerk
Nederland
België
Europa
Kosten
€ 25,00
€ 25,00
€ 25,00
Binnen 90 dagen
Vervoerder
PostNL
DHL
Eigen vervoerder
Transittijd
1-2 werkdagen
2-3 werkdagen
Afhankelijk van de gekozen vervoerder
Track en trace
Afhankelijk van de gekozen vervoerder

Uw retour aanmelden

U kunt het retour aanmelden via de retourformulier onderaan deze pagina.

Laten we onze krachten bundelen om het aantal retouren te verminderen

Al geruime tijd bieden wij de service van retourneren binnen 90 dagen aan, waar we enorm trots op zijn. Het geeft u extra zekerheid en de flexibiliteit om eventueel een verkeerde aankoop te corrigeren. Zelfs als deze service niet altijd wordt benut, hebben we vernomen dat het zeer gewaardeerd wordt.

Gezien de kosten van retouren, streven we er voortdurend naar om dit aantal zo laag mogelijk te houden. We hebben verschillende initiatieven opgezet om dit te bereiken. Onze website voorziet in duidelijke informatie, onze chatdienst biedt deskundig advies en onze telefonische ondersteuning is vrijwel direct beschikbaar. Bovendien zorgen we er altijd voor dat we snel reageren op e-mails.

Om onze inspanningen te verbeteren, vragen we graag om uw hulp. Hieronder vindt u enkele manieren waarop u ons en uzelf kunt bijstaan:

Stappen retour

1. Aanmelden

U kunt uw retour op de manier aanmelden die u het prettigst vindt. Gebruik het retourformulier, stuur een e-mail, start een chat of bel ons op. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bericht in reactie op uw retourmelding.

2. Inpakken

Zorg ervoor dat u uw product netjes inpakt en controleer nog even of het compleet is. Indien mogelijk, gebruikt u bij voorkeur de originele verpakking. Plaats de verpakking vervolgens in een doos en vul deze goed op, zodat het product goed beschermd is en zonder twijfel in goede staat aankomt.

3. Label plakken

Altijd per e-mail ontvangt u uw gefrankeerde retourlabel. De kosten van de labels zijn vermeld bovenaan de pagina.

Bij het label ontvangt u meteen duidelijke retourinstructies. We vragen u vriendelijk om het label op de langste zijde van de doos te plakken.

4. Ophalen of wegbrengen

Ga naar het dichtstbijzijnde Postpunt. Binnen 14 dagen na het ontvangen van het label kunt u uw pakket terugsturen. U mag het pakket ook aan de Post chauffeur geven als hij langskomt.

5. Je pakket gaat retour

Binnen Nederland is uw pakket met PostNL meestal 1-2 werkdagen onderweg. Retouren vanuit het buitenland nemen doorgaans ongeveer 3-5 dagen in beslag.

Wij ontvangen de pakketten meestal in de middag. Zodra ze binnen zijn, gaan we er direct mee aan de slag.

6. Controle van je product

Uw retour wordt zo snel mogelijk door ons opgepakt. We controleren de functies en kijken of het product nog in topconditie is.

Ons streven is om het product dezelfde dag nog te controleren. Zodra we de controle hebben uitgevoerd, nemen we contact met u op.

7. Repareren of vervangen

U hebt uw aankoop teruggestuurd omdat u er niet helemaal tevreden mee was. Misschien was het de verkeerde maat of beviel het product gewoon niet.

Nu is de keuze aan u. Wilt u graag een alternatief, of verkiest u toch liever uw geld terug?

8. Garantie afgehandeld!

Uw retour is succesvol afgerond, en we hopen dat we u naar wens hebben geholpen. Als er aspecten zijn die u graag anders had gezien, laat het ons dan gerust weten. Met alle verzamelde feedback kunnen we onze service stap voor stap verbeteren. Uw input is van onschatbare waarde voor ons.

Aandachtspuntjes

  • Gelieve aandacht te besteden aan gebruikssporen, aangezien bij aanwezigheid daarvan we maximaal 50% van het aankoopbedrag zullen crediteren.
  • Zorg ervoor dat je product volledig compleet is voordat je het inpakt.
  • Wanneer er een defect optreedt als gevolg van gebruik, zullen de reparatiekosten in rekening worden gebracht.
  • U hebt 14 dagen na ontvangst van het retourlabel de tijd om het product terug te sturen. Na deze periode vragen we je om zelf de retourzending te faciliteren.

Houd uw product in goede staat tijdens de zichttermijn: handige tips

1. Gebruik uw aankoop niet 90 dagen intensief

U mag een artikel uitproberen om te beoordelen, maar niet in gebruik nemen. Hierdoor krijgt u 90 dagen de tijd om uw aankoop te ontvangen, uit te pakken en voorzichtig uit te proberen. Als u wat sneller bent, heeft u nog voldoende dagen over om goed na te denken. Mocht u wat minder haast hebben, dan kunt u alles op uw gemak doen.

2. Geef het product u allerbeste zorg

Om het product in optimale staat te houden, is het verstandig om er net dat beetje extra liefde aan te geven zodra het uit de doos komt. Hiermee voorkomt u krasjes of andere beschadigingen en maakt u het retourneren een stuk makkelijker.

3. Bewaar uw aankoop in de doos

De meeste productverpakkingen zijn op maat gemaakt voor het specifieke product dat erin zit. Ze vormen daarom de ideale locatie om uw aankoop tijdens de zichttermijn te bewaren. Een bijkomend voordeel is dat u op die manier altijd het product compleet en in goede staat houdt.

4. Maatregelen ter bescherming

Let er bij gebruik goed op dat er geen voorwerpen kunnen blijven haken aan het stof en dat uw huisdieren de stoel niet als mand gebruiken.

In welke gevallen wordt een retour niet goedgekeurd?

We kunnen een incompleet of beschadigd product niet volledig vergoeden bij retournering.

Retourformulier

Veelgestelde vragen

Dit kan bij 1 van de pakketpunten, die in de mail van het retourlabel staat vermeldt.

Nee dat is niet nodig! U kunt het label gewoon afdrukken met een gewone printer en het vervolgens met bijvoorbeeld transparante tape op de doos plakken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en indien mogelijk een foto naar ons telefoonnummer te sturen. Op afstand kunnen we vaak al beoordelen of het product wel of niet goedgekeurd zal worden.

Met een zichttermijn heeft u de gelegenheid om het product voorzichtig te inspecteren en uit te proberen. We adviseren echter niet om het product gedurende 90 dagen te gebruiken, omdat dit de kans op gebruikssporen aanzienlijk vergroot.

U heeft een zichttermijn van 90 dagen. Als u binnen deze periode besluit het product terug te sturen, voorzien wij u van een retourlabel. Na ontvangst van het label heeft u maximaal 14 dagen de tijd om het te gebruiken. Mocht u het product na deze 14 dagen nog steeds binnen de 90 dagen zichttermijn hebben, dan verzoeken wij u om het product op eigen kosten terug te sturen.

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!