Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Waarom zou u kiezen voor een professionele kantoorinrichting?

Tegenwoordig omvat kantoorinrichting veel meer dan alleen het meubilair waar aan gewerkt wordt. Het dient als een representatie van de visie en identiteit van uw organisatie of thuiswerkplek. Het uiterlijk van uw kantoor is van cruciaal belang. Maar het gaat niet alleen om het creëren van een mooi visitekaartje; het is tevens essentieel om een prettige werkomgeving te bieden aan uw werknemers. Een plek waar ze zich thuis voelen en waar ze hun werk op een praktische en efficiënte manier kunnen uitvoeren.

Met een professionele kantoorinrichting waarborgt u niet alleen de uitstraling, maar ook de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers. Een ergonomisch verantwoorde inrichting is daarom van groot belang. Bij kantoorinrichtingen nemen we samen met u al deze aspecten van uw kantoorinrichting in overweging.

Voordelen van zakelijke thuiswerkplekken

Betalen met factuur

Volume korting

Persoonlijk plan

Veelgestelde vragen

Zodra u een aanvraag indient, nemen wij direct contact met u op om uw wensen te bespreken en onze visie te delen. 

  • We beginnen met een grondige inventarisatie van de huidige situatie, waarbij we uw wensen als leidraad gebruiken. 
  •  Op basis hiervan creëren we een indrukwekkend 2D of 3D interieurplan, waarin we de besproken visie en wensen tot leven brengen.
  • U ontvangt van ons een duidelijke offerte, waarin de volledige inrichting van het nieuwe plan is opgenomen. 
  • Zodra we uw akkoord hebben ontvangen, gaan we aan de slag. 
  • Ons team zorgt voor een nette en zorgvuldige oplevering van het project. 
  • Als extra service bieden we een training of cursus gezond en dynamisch werken in uw nieuwe werkomgeving, om het beste uit de inrichting te halen.

Voordat u uw kantoor (opnieuw) gaat inrichten, is het van belang om na te denken over de gewenste stijl. Maar welke stijlen zijn er eigenlijk beschikbaar? De belangrijkste stijlen om te overwegen zijn onder andere Scandinavisch, landelijk, industrieel, modern en fris. Bij kantoorinrichtingen bieden we een uitgebreid assortiment aan zowel nieuwe als refurbished producten die naadloos aansluiten bij elke interieurstijl. Als u een beeld wilt krijgen van een specifieke interieurstijl of wilt weten hoe een bepaalde stijl tot zijn recht kan komen in uw kantoorruimte, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of vraag een vrijblijvend interieuradvies aan! We staan graag voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw ideale kantoorinrichting.

Zeker! Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete inrichting van uw kantoorpand, inclusief zit sta bureaus, kasten en kabelmanagement. En het beste van alles? We bieden dit alles aan tegen scherpe prijzen zonder tussenhandel. Aarzel niet om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen! We staan klaar om u te voorzien van een op maat gemaakt aanbod dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Alle kantoormeubelen die wij aanbieden zijn Arbo-gekeurd. Op verzoek kunt u alle relevante documenten bij ons inzien. U kunt erop vertrouwen dat onze meubels voldoen aan de geldende ergonomische normen en richtlijnen, waardoor u een veilige en comfortabele werkomgeving kunt creëren voor uzelf en uw medewerkers.

kantoorinrichtingen is dé voorloper op het gebied van duurzaamheid: met een uitgebreid en gevarieerd assortiment van milieuvriendelijke kantoormeubelen zijn we toonaangevend in duurzame kantoorinrichting. Wij zetten ons altijd in voor duurzaamheid en streven naar circulaire oplossingen. Door te kiezen voor onze producten draag je bij aan het Nationaal Programma Circulaire Economie en kun je genieten van een stijlvolle en toekomstgerichte werkomgeving.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche kun je volledig vertrouwen op de kennis en expertise van onze adviseurs. We gaan altijd een stapje verder om uitstekende klantenservice en ondersteuning te bieden, van het eerste contact tot de oplevering van jouw droomproject. Bij kantoorinrichtingen ben je verzekerd van een partner die zich volledig inzet voor duurzaamheid en hoogwaardige kantoorinrichting.

Met ons ruime en gevarieerde assortiment zijn we in staat om het volledige kantoorpand binnen 2-4 weken na akkoord volledig in te richten. Het beste van alles is dat we dit doen met onze eigen voorraad en in eigen beheer. Dit betekent dat u kunt rekenen op persoonlijke en directe service van begin tot eind. Onze efficiënte aanpak stelt ons in staat om snel en doeltreffend te handelen, zodat uw kantooromgeving zonder vertraging een professionele en comfortabele uitstraling krijgt.

Op al onze kantoormeubelen zit minimaal 60 maanden garantie!

U kunt via e-mail een offerte aanvragen. (Info@kantoorinrichtingen.com)

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!