Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Search

Garantie

Bij ons geloven we dat een product gewoon goed hoort te zijn. Geen holle woorden, maar een consumentenhart dat spreekt en echte beloften waarmaakt. Daarom hebben we enkele duidelijke voorwaarden opgesteld waar jij als klant echt iets aan hebt:

  • Gratis retournering bij defecten: Als er binnen de garantietermijn iets kapot gaat, is dat ons probleem en rekenen we geen kosten voor de retourzending.
  • Snelle afhandeling van garantiegevallen: We zorgen ervoor dat garantiezaken zo snel mogelijk worden afgehandeld, zodat jij zo min mogelijk tijd zonder het product zit. 
  • Duidelijke communicatie: We communiceren helder en transparant, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Met deze duidelijke communicatie beginnen we hier, door jou in één oogopslag te laten zien wat onze garantie- en retourservice voor jou betekent. Bij ons kun je rekenen op betrouwbaarheid en klantgerichte ondersteuning, omdat we jouw tevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.

Kenmerk
Nederland
België
Europa
Garantie vanuit
Nederland
België
Europa
Gratis retourneren
Vervoerder
PostNL
PostNL
Eigen vervoerder
Transittijd
1-2 werkdagen
2-3 werkdagen
Afhankelijk van de gekozen vervoerder
Track en trace
Afhankelijk van de gekozen vervoerder
Retour afhandeling
Binnen 2-4 werkdagen
Binnen 2-5 werkdagen
Afhankelijk van de gekozen vervoerder

Stappen van je garantie retour

1. Aanmelden

Bij ons staat uw comfort voorop, daarom kunt u uw garantie op de manier aanmelden die u het prettigst vindt. U heeft de keuze om ons een e-mail te sturen, te chatten of te bellen op (+31 6 39 51 94 55). Laat ons simpelweg weten wat het probleem is en noteer uw ordernummer.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren, zodat u snel bericht ontvangt over de vervolgstappen. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we willen ervoor zorgen dat eventuele garantiezaken vlot en zorgvuldig worden afgehandeld.

2. Inpakken

Om ervoor te zorgen dat uw product veilig bij ons aankomt en we het grondig kunnen controleren, adviseren we u om het stevig in te pakken en te controleren of het compleet is voordat u het opstuurt.

Plaats de bureaustoel zorgvuldig in een stevige doos en vul eventuele lege ruimtes goed op, zodat het product optimaal beschermd is tijdens het transport. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw product in perfecte staat bij ons aankomt en kunnen we de controle en eventuele vervolgstappen efficiënt uitvoeren. 

3. Label plakken

Bij ons ontvangt u altijd een gefrankeerd retourlabel via e-mail. Afhankelijk van de manier waarop de stoel is verzonden, krijgt u het passende retourlabel en de benodigde instructies.

Samen met het retourlabel sturen we duidelijke instructies mee, zodat het retourneren gemakkelijk verloopt. We vragen bijvoorbeeld vriendelijk om het label op de langste zijde van de doos te plakken.

4. Ophalen of wegbrengen

U heeft de mogelijkheid om het pakket terug te sturen bij het dichtstbijzijnde Post punt. Dit kunt u doen binnen een termijn van 14 dagen. Als u dat wenst, kunt u het pakket ook aan de chauffeur van het desbetreffende postbedrijf meegeven wanneer deze iets bij u komt afleveren.

5. Je pakket gaat retour

Voor retourzendingen binnen Nederland en België kunt u rekenen op een verzendtijd van ongeveer 2-3 werkdagen. Voor Europese retourzendingen is de geschatte levertijd tussen de 4-8 werkdagen.

Zodra de pakketten bij ons arriveren, ontvangen we ze doorgaans in de middag. Zodra we ze in handen hebben, gaan we er meteen mee aan de slag. We zijn direct actief met het verwerken van uw retourzending, zodat we een snelle en efficiënte afhandeling kunnen garanderen.

6. Controle van je product

Wij gaan grondig het probleem onderzoeken zoals u het heeft beschreven. Indien nodig stellen we nog enkele vragen om het defect sneller te kunnen identificeren.

Ons doel is om het product dezelfde dag nog te controleren. Zodra de controle is uitgevoerd, nemen we onmiddellijk contact met u op om de bevindingen te bespreken en verdere stappen te plannen.

7. Repareren of vervangen

Op basis van het probleem zullen we uw product repareren of vervangen, afhankelijk van wat het beste is voor de situatie. Hierover zullen we altijd duidelijk met u communiceren.

Zodra de reparatie is voltooid of het nieuwe product gereed is, sturen we het zo snel mogelijk naar u op, zodat u er direct weer mee aan de slag kunt.

8. Garantie afgehandeld!

Geweldig, u bent weer aan de slag met een goed werkend product.

Als er nog zaken zijn die u graag anders zou willen zien, laat het ons dan gerust weten. We staan open voor alle feedback en suggesties, en we streven ernaar om onze service voortdurend te verbeteren op basis van de waardevolle input die we van onze klanten ontvangen.

Aandachtspuntjes

Hieronder hebben we enkele aandachtspuntjes opgesomd, omdat we begrijpen dat niemand van onverwachte verrassingen houdt.

  • Zorg er ook voor dat defecten goed worden ingepakt. We willen voorkomen dat het product tijdens het transport verder beschadigt, dat zou zonde zijn.
  •  Onder aangepaste garantieregelingen vallen slijtage-onderdelen.
  • Het is altijd verstandig om een dubbelcheck te doen op uw vermeende defect. Als het product niet kapot blijkt te zijn, brengen we echter 50,- in rekening voor de gemaakte behandelingskosten.
  • Zorg dat u product compleet is als u hem inpakt.

Veelgestelde vragen

Uw garantieperiode start zodra u het product ontvangt.

We communiceren dit altijd op de productpagina in de specificaties. U kunt het daar vinden.

Indien er een weekend tussen zit, kan de verwerking wat langer duren. Bovendien kan een defect zich niet altijd direct tonen tijdens het testen, waardoor we wat extra tijd nodig hebben voor een grondige beoordeling. We verzekeren u echter dat we ons uiterste best doen om u zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van de voortgang en bevindingen. Uw geduld wordt gewaardeerd, en we zullen ervoor zorgen dat u tijdig updates ontvangt.

Gelieve ons binnen 48 uur op de hoogte te stellen door middel van een berichtje. Vergeet niet om uw ordernummer of factuurnummer te vermelden, samen met foto’s van de volledige zending, inclusief eventuele schade(s).

Beschadigingen die het gevolg zijn van eigen handelingen, zoals geschuurde zittingen door spijkerbroeken.

Search

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!