Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

90 dagen bedenktijd

Kan ik er over nadenken?

Zeker! Zodra u het bestelde product besteld, start automatisch uw bedenktijd van 90 dagen. U mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen.

We adviseren echter om het product niet gedurende de volledige 90 dagen te gebruiken, omdat dit mogelijk gebruikssporen kan veroorzaken. Bij een retourzending verwachten we het product in nieuwstaat terug.

Hoewel de meeste van onze klanten tevreden zijn met hun aankoop, begrijpen we dat het product mogelijk niet 100% aan uw verwachtingen voldoet of dat u een ander product op onze website heeft gezien dat uw voorkeur heeft. In dat geval heeft u twee opties: u kunt kiezen voor een alternatief product of een terugbetaling van uw aankoopbedrag. Zie het kopje “Retourneren” voor instructies over hoe u een product op de juiste manier retourneert.

Waarom zoveel dagen?

Er zijn talloze redenen waarom u wellicht wat extra dagen nodig hebt. We geven u een ruime termijn van 90 dagen, zodat u geen druk ervaart bij uw aankoop. De tijd kan snel voorbijgaan, denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties:

 • U heeft de spullen niet meteen nodig.
 • U wilt de spullen samen met een andere bestelling gebruiken die nog geplaatst moet worden.
 • U gaat een paar dagen op vakantie. 
 • U heeft niet elke dag de mogelijkheid om het product te gebruiken. 
 • U kunt een paar dagen of zelfs weken ziek zijn.
 • U wilt wat extra tijd om er nog eens goed over na te denken. 
 • Er zijn nog 1000 andere begrijpelijke redenen waarom u wat extra dagen goed zou kunnen gebruiken.

Bij ons begrijpen we dat het leven soms onvoorspelbaar is, en we willen ervoor zorgen dat u de tijd heeft om het product op uw gemak te evalueren. Dus neem gerust die extra dagen als u ze nodig heeft!

Is de zichttermijn van 90 dagen hetzelfde als een testperiode van 90 dagen?

Het is verstandiger om niet te lang te wachten met het beoordelen van het product. Langdurig gebruik vergroot namelijk het risico op schade. Vaak heeft u niet eens de volle 90 dagen nodig om te ontdekken of het product aan uw verwachtingen voldoet. Bijvoorbeeld, bij producten zoals een bureaustoel kunt u meestal binnen twee weken een goede beoordeling maken.

Mocht u twijfelen of het aangeschafte product wel echt geschikt is voor u, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Soms kan een kleine aanpassing in uw werkhouding al een wereld van verschil maken, waardoor het product plotseling perfect voor uw behoeften kan zijn. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen en mogelijke oplossingen te bespreken.

Maak het jezelf niet moeilijk!

We hebben voor u een handig lijstje samengesteld met tips voor de periode van 90 dagen:

 • Bewaar de verzenddoos en het opvulmateriaal, want deze kunnen van pas komen als u het product wilt retourneren.
 • Zorg ervoor dat u de product verpakking behoudt en er voorzichtig mee omgaat (zonder de verpakking heeft u geen recht op een volledige terugbetaling.)
 • Bewaar het product op een veilige plek, vooral als u het op kantoor gebruikt. Anderen kunnen minder zorgvuldig zijn met het product dan u. 
 • Twijfelt u of u het product optimaal gebruikt? Neem dan contact met ons op voor advies.
 • Als u nog twijfelt over uw aankoop gedurende de zichttermijn, wees dan extra voorzichtig met het product om schade te voorkomen.

Veelgestelde vragen

Ja voor alle meubelen geldt een zichttermijn van 90 dagen.

Geen enkele actie vereist! Elke bestelling die u plaatst, heeft automatisch een zichttermijn van 90 dagen.

Als u zich in die situatie bevindt, heeft u de mogelijkheid om het product te retourneren. Kijk op de retourpagina voor de beste stappen om te volgen.

Zodra u uw bestelling plaatst, begint de zichttermijn te lopen.

Helaas is het niet meer mogelijk om een product terug te sturen na het verstrijken van de zichttermijn.

Bij een zichttermijn heeft u de kans om het product voorzichtig te bekijken en uit te proberen. Wij adviseren echter om het product niet gedurende de volledige 90 dagen te gebruiken, omdat dit mogelijk gebruikssporen kan veroorzaken.

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!