Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Kabelmandje

30,0032,00

(24,79 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor leveringen buiten deze landen geldt een termijn van 3-8 werkdagen.

Bij ons staat kwaliteit voorop en wij streven ernaar dat onze producten lang meegaan. Daarom bieden wij op al onze producten garantie.

Zodra u het bestelde product hebt besteld, gaat automatisch de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen intensief te gebruiken.

Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kantoorinrichtingen.com Wij zullen u dan alle benodigde instructies per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Waarom kiezen voor het kabelmandje?

Dit lichte kabelmandje biedt een snelle en nette oplossing om je kabels weg te werken. De montage is eenvoudig en je kabels blijven altijd toegankelijk. Geschikt voor zowel kabels als dunne, lage stekkerdozen, kan het ook hogere stekkerdozen accommoderen, mits deze op hun kant worden geplaatst. Om zeker te zijn, meet de breedte van je blok, bij voorkeur onder de 80 mm.

Het kabelmandje is een draadstalen kabelkorf ontworpen om kabels en stekkerdozen veilig te verbergen, speciaal ontworpen om onder je bureau te monteren. Dankzij de constructie van deze kabelgoot blijven je kabels gemakkelijk bereikbaar, zodat je ze eenvoudig kunt toevoegen of verwijderen. Bij het toevoegen van een stekkerdoos moet je rekening houden met de hoogte van de stekker, waardoor de totale hoogte van de stekkerdoos iets groter wordt. Let op: de kabelgoot is alleen geschikt voor dunne, lage stekkerdozen.

Het kabelmandje is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en zilvergrijs, en in twee lengtes: 490 mm en 790 mm. Met een breedte van 100 mm en een hoogte van 80 mm is deze kabelgoot gemaakt van staal en wordt gemonteerd onder het bureau met twee schroeven.

Montage

De montage kan in slechts 15 minuten worden voltooid, inclusief het wegwerken van de kabels. Schroeven worden meegeleverd, maar je hebt wel een boor nodig om de schroefgaten voor te boren, en een schroevendraaier om de kabelgoot te bevestigen.

Wat maakt het kabelmandje zo bijzonder?

Met het draadstalen kabelmandje behoud je te allen tijde het overzicht. Je kunt eenvoudig bij je kabels zonder dat ze in de weg zitten. Het voorkomt een warboel van kabels op en onder je bureau, waardoor je niet verstrikt raakt of erover struikelt. Daarnaast minimaliseert het de kans op beschadiging van de kabels. Deze stevige kabelgoot draagt bij aan een opgeruimde werkplek doordat deze laag is en strak tegen je bureau hangt, wat bijdraagt aan een nette uitstraling en een opgeruimde werkplek. Een geordende werkplek is niet alleen comfortabel voor jezelf en je collega’s, maar maakt ook een goede indruk op bezoekers.

Specificaties

 • Robuuste stalen constructie voor duurzaamheid
 • Eenvoudige bevestiging met slechts 2 schroeven aan het bureau
 • Keuze uit zwarte, witte of zilvergrijze uitvoering
 • Beschikbaar in twee verschillende lengtes
 • Efficiënte opbergruimte voor geordende en beschermde kabels
 • Geschikt voor zowel kabels als kleine stekkerdozen
 • Gemakkelijke toegang tot kabels blijft behouden
 • Simpele installatie met inbegrepen materialen
 • Vlotte toevoeging en verwijdering van kabels

Algemene informatie

Wat zit er in het pakket?

 • Kabelgoot
 • Montagemateriaal
Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!