Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Kabelgoten

Het komt regelmatig voor, zowel op kantoor als bij televisies, dat er een wirwar van kabels ontstaat. Dit is jammer, omdat deze kabelchaos afbreuk doet aan de esthetiek van je fraaie bureau of televisiemeubel. Door gebruik te maken van een kabelgoot om de bekabeling op je bureau te organiseren, zie je direct hoe geordend en netjes jouw werkplek eruit kan zien.

Filters

Product prijs
Product prijs - slider
30120
Garantie
Norm

Toont alle 4 resultaten

Waarom heb ik een kabelgoot nodig?

Een kabelgoot biedt de perfecte oplossing om je kabels en zelfs stekkerdozen op een ordelijke manier te bundelen, te beschermen en uit het zicht te houden, zowel boven de grond als onder je bureau. Neem even de tijd om je omgeving te bekijken; hoogstwaarschijnlijk zie je overal kabels uitsteken, verstrengeld en met verschillende kleuren. In sommige gevallen kunnen ze zelfs een struikelgevaar vormen. Een kabelgoot dient daarom niet alleen als esthetische, maar ook als veilige oplossing.

Voor bureaukabelgoten zijn er diverse vormen en maten beschikbaar. Simpele versies met draadconstructies zorgen ervoor dat de kabels niet volledig uit het zicht verdwijnen, maar wel strak onder het bureau hangen en gemakkelijk toegankelijk zijn. De meest elegante oplossing voor kabelmanagement is echter de gesloten goot. Hierbij blijven snoeren, adapters en stekkerdozen volledig verborgen, waarbij alleen de goot zichtbaar is. Bij het wegwerken van tv-bekabeling met een kabelgoot zal je aangenaam verrast worden door het resultaat.

Wanneer kabels tussen bureaus of van het bureau naar een stopcontact lopen, is een vloerkabelgoot de meest geschikte keuze om onhandige struikelpartijen te voorkomen.

Als je televisie strak tegen de muur is gemonteerd en je geen tv-meubel hebt, biedt een muurgoot een prachtige oplossing. Hierin hangen je kabels discreet aan de muur, volledig uit het zicht.

Kies de perfecte kabelgoot

Je hebt nu enkele zekerheden: 1. Je hebt besloten dat je je kabels wilt wegwerken. 2. Je bent van plan een kabelgoot te gebruiken. 3. Je bent bereid enkele schroefjes in je bureaublad te zetten. Om de juiste kabelgoot te selecteren, resteren nog een paar belangrijke vragen. Neem ze rustig door, maak je keuze en selecteer de kabelgoot die het beste bij jouw behoeften past. Mocht je er niet uitkomen, staan we altijd paraat via de chat, telefoon of e-mail. Met tal van ervaringen met diverse goten kunnen we je zeker verder helpen.

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!