Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Kabelgoot Pro

50,00120,00

(41,32 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor leveringen buiten deze landen geldt een termijn van 3-8 werkdagen.

Bij ons staat kwaliteit voorop en wij streven ernaar dat onze producten lang meegaan. Daarom bieden wij op al onze producten garantie.

Zodra u het bestelde product hebt besteld, gaat automatisch de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen intensief te gebruiken.

Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kantoorinrichtingen.com Wij zullen u dan alle benodigde instructies per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Waarom Kabelgoot Pro?

Kabelgoot Pro biedt een veelzijdige oplossing met vier verstelbare hoogtes en verkrijgbaar in diverse lengtes. Met deze kabelgoot kun je jouw kabels op een georganiseerde manier wegwerken, terwijl ze toch gemakkelijk bereikbaar blijven. Dankzij de handige ophangbeugels is de goot afneembaar, waardoor het een handige oplossing is voor het beheren van al je snoeren en stekkerdozen op de werkplek!

Specifiek ontworpen om de kabels van je bureau op te bergen, is Kabelgoot Pro voorzien van vier instelbare hoogtestanden, waardoor je deze naar behoefte kunt aanpassen. Met de afneembare eigenschap blijven je kabels eenvoudig bereikbaar, wat handig is bij het toevoegen of verwijderen van snoeren. Daarnaast is Kabelgoot Pro geschikt voor stekkerdozen. Doordat de kabelgoot afneembaar is, kun je de kabels al in de goot verwerken voordat je deze ophangt, waardoor je werkplek overzichtelijker oogt. De gesloten constructie van de kabelgoot draagt bij aan een opgeruimd gevoel, aangezien de kabels daadwerkelijk uit het zicht zijn!

De solide stalen Kabelgoot Pro voelt degelijk aan en is verkrijgbaar in zwart, wit en zilvergrijs. De witte en zwarte varianten zijn beschikbaar in lengtes van 790 mm, 1150 mm en 1450 mm, terwijl de zilvergrijze variant verkrijgbaar is in 5 verschillende lengtes. Deze lengtes zijn gespecificeerd in onderstaande afmetingen.

De afmetingen (lengte x breedte x hoogte) van de zilvergrijze kabelgoot zijn: 490/790/1150/1450/1750 x 120 x 100 mm. In de verpakking van de kabelgoot zijn ook de benodigde schroeven voor bevestiging aan je bureau inbegrepen. Vanwege de lengte van de schroeven is het van belang dat je bureaublad minstens 20 mm dik is.

Montage

De montage van deze kabelgoot is eenvoudig en kost ongeveer 15 minuten, inclusief het netjes wegwerken van je kabels. In de verpakking vind je 17 mm schroeven voor het ophangen. Je hebt zelf een boor nodig om de schroefgaten voor te boren en een schroevendraaier om de kabelgoot te bevestigen. Bij de montage worden 2 of 4 schroeven meegeleverd, afhankelijk van de lengte van de kabelgoot.

Dankzij de beugel met meerdere uitsparingen is Kabelgoot Pro op vier verschillende hoogtes te hangen, gemeten vanaf het bureau tot de bovenste rand van de goot:

• 0,5 cm • 3,5 cm • 5,8 cm • 8,3 cm

Waarom Kabelgoot Pro Zo Geweldig Is

Door het gebruik van een kabelgoot voorkom je een chaos van snoeren op en rond je bureau. Losliggende snoeren kunnen gemakkelijk beschadigen of zelfs tot struikelen leiden. Een kabelgoot biedt hiervoor een praktische oplossing, waardoor je werkplek direct overzichtelijker oogt zodra de kabels zijn weggewerkt.

De unieke mogelijkheid om Kabelgoot Pro in hoogte te verstellen maakt het mogelijk om deze aan te passen aan jouw specifieke situatie. Naast het verbeterde overzicht zorgt dit ervoor dat je werkplek er meteen geordender uitziet, niet alleen voor jezelf maar ook voor bezoekers en collega’s. Bovendien wordt het schoonhouden van je werkplek een stuk eenvoudiger zonder allerlei kabels die in de weg hangen.

Specificaties

 • Robuuste stalen constructie zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit.
 • Eenvoudige montage met meegeleverde schroeven, stevig bevestigd tegen het bureau.
 • Verkrijgbaar in drie verschillende lengtes om aan diverse behoeften te voldoen.
 • Beschikbaar in de elegante kleuren zwart, wit en zilvergrijs voor een stijlvolle uitstraling.
 • Snelle bevestiging dankzij handige ophangbeugels, waardoor de installatie soepel verloopt.
 • Vier verschillende hoogtestanden bieden aanpasbaarheid aan jouw specifieke ruimte.
 • Houdt kabels op geordende wijze opgeruimd en biedt tevens bescherming.
 • Ruim genoeg voor het opbergen van zowel kabels als stekkerdozen.
 • Kabels blijven gemakkelijk bereikbaar, waardoor flexibiliteit behouden blijft.
 • Snelle en moeiteloze montage met alle benodigde materialen inbegrepen.
 • Eenvoudig toevoegen en verwijderen van kabels voor optimale gebruiksvriendelijkheid.

Algemene informatie

Wat zit er in het pakket?

 • Kabelgoot
 • Montagemateriaal
Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!