Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Kabelgoot basic

49,0079,00

(40,50 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor leveringen buiten deze landen geldt een termijn van 3-8 werkdagen.

Bij ons staat kwaliteit voorop en wij streven ernaar dat onze producten lang meegaan. Daarom bieden wij op al onze producten garantie.

Zodra u het bestelde product hebt besteld, gaat automatisch de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen intensief te gebruiken.

Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kantoorinrichtingen.com Wij zullen u dan alle benodigde instructies per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Een eerbetoon aan de veelzijdige kabelgoot Basic

Een georganiseerd bureau begint bij de kabelgoot Basic. Het is niet alleen mogelijk om alle kabels in deze goot te proppen en te denken “opgeruimd staat netjes”, maar het wordt pas echt een genot wanneer de kabelgoot er zelf ook geordend uitziet. Ontdek waarom de kabelgoot Basic een must-have is voor een nette werkplek.

Waarom kiezen voor de kabelgoot Basic?

De kabelgoot Basic is beschikbaar in drie verschillende maten: 500, 1100 en 1470 mm lang, en komt in drie stijlvolle kleuren: zwart, zilvergrijs en wit. Met de bijgeleverde schroeven bevestig je de goot moeiteloos onder je bureaublad. Het aantal meegeleverde schroeven komt overeen met het aantal montagegaten in de goot: 4 schroeven voor de 500 mm goot, 8 voor de 1100 mm goot en 10 voor de 1470 mm goot. Hoewel je alle schroeven kunt gebruiken, raden wij aan om minimaal 4, 6, en 8 schroeven te gebruiken voor respectievelijk de 500, 1100 en 1470 mm goot.

De kabelgoot is aan één kant open, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de weggewerkte kabels en stekkerblokken.

Wat maakt de kabelgoot zo effectief?

De kabelgoot garandeert dat de chaos van kabels discreet wordt opgeborgen. Je kabels en stekkerdozen hangen direct onder het bureau, waardoor de werkplek er niet alleen beter uitziet zonder loshangende kabels, maar ook de kans op verstrikt raken wordt geëlimineerd. Bovendien vereenvoudigt het schoonmaken rondom je bureau aanzienlijk.

Maximaliseer de functionaliteit van dit product

Kies de juiste lengte op basis van je behoeften. Over het algemeen wordt aanbevolen om een kabelgoot te kiezen met dezelfde breedte als je bureau, tenzij de poten van het bureau in de weg zitten. In dat geval is het verstandig om voor een korter model te gaan. Meet daarom de breedte van je bureau of de benodigde ruimte op en kies de kabelgoot die hierbij past.

Specificaties

 • Robuuste stalen constructie voor duurzaamheid
 • Eenvoudige montage met schroeven tegen het bureau
 • Beschikbaar in 3 verschillende lengtes
 • Keuze uit zwarte, witte en zilvergrijze uitvoeringen
 • Snelle bevestiging voor efficiënt gebruik
 • Biedt ordelijke opslag en bescherming voor kabels
 • Voldoende ruimte voor stekkerdozen
 • Behoudt toegankelijkheid tot kabels
 • Gemakkelijke montage met inbegrepen materialen
 • Eenvoudig toevoegen en verwijderen van kabels

Algemene informatie

Wat zit er in het pakket?

 • Kabelgoot
 • Montagemateriaal
Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!