Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Kabelgeleider + Voet

39,9541,95

(33,02 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor leveringen buiten deze landen geldt een termijn van 3-8 werkdagen.

Bij ons staat kwaliteit voorop en wij streven ernaar dat onze producten lang meegaan. Daarom bieden wij op al onze producten garantie.

Zodra u het bestelde product hebt besteld, gaat automatisch de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen intensief te gebruiken.

Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kantoorinrichtingen.com Wij zullen u dan alle benodigde instructies per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Waarom kiezen voor deze kabelgeleider?

Deze Kabelgeleider biedt een efficiënte oplossing om kabels van je bureau naar de vloer te leiden, waardoor je snel en gemakkelijk afkomt van loshangende kabels. Dankzij de modulaire segmenten kun je de ideale lengte kiezen en je kabels op een georganiseerde manier wegwerken. Hierdoor blijven ze toegankelijk terwijl je werkplek er ordelijk uitziet. De flexibele kabelgeleider beschermt je kabels en is eenvoudig in gebruik.

Deze kabelslang is speciaal ontworpen om kabels van je bureau naar de vloer te geleiden. Wat deze kabelgeleider uniek maakt, is de mogelijkheid om de lengte aan te passen met behulp van de afzonderlijke segmenten. Je kunt elke gewenste lengte creëren, zolang deze maar korter is dan de geselecteerde lengte.

Elk segment voegt 33 mm toe aan de totale lengte. Door de twee compartimenten van deze kabelgeleider kun je verschillende soorten kabels (of kabels van verschillende bureau-eilanden) netjes van elkaar scheiden. Na installatie blijven je kabels eenvoudig bereikbaar. Dankzij zijn vierkante vorm heeft deze kabelgeleider een moderne, strakke uitstraling.

De kabelslang is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilvergrijs en wit, en is gemaakt van duurzaam kunststof. Hij is beschikbaar in twee lengtes: 759 mm (23 segmenten) of 1254 mm (38 segmenten). Let op dat de korte variant niet geschikt is voor zit-sta bureaus; in dat geval is de lange variant de juiste keuze.

Installatie

Bij deze kabelslang is alle benodigde montagemateriaal inbegrepen, zodat je snel aan de slag kunt. De verpakking bevat schroeven, een verzwaarde voetplaat en tafelbevestiging voor montage onder het werkblad.

Je hebt zelf een schroevendraaier en boor nodig. Bepaal de gewenste locatie voor de kabelgeleider, bepaal de lengte en boor de schroefgaten. Vervolgens kun je de kabelslang bevestigen met de meegeleverde schroeven en je kabels netjes wegwerken via de ingangen aan de lange zijdes.

Wat maakt deze kabelgeleider zo effectief?

Losliggende kabels kunnen gemakkelijk beschadigen en zorgen voor een rommelig bureau. Bovendien kunnen ze voor verwarring zorgen of zelfs tot struikelen leiden. Met deze kabelslang wordt dit probleem moeiteloos opgelost. Je kabels blijven goed bereikbaar en worden overzichtelijk opgeborgen in de twee compartimenten. Deze flexibele kabelgeleider is gebruiksvriendelijk en draagt bij aan een opgeruimde en veilige werkplek. Door het gebruik van een kabelgeleider wordt het ook eenvoudiger om je werkplek schoon te houden.

Specificaties

 • Makkelijke montage en demontage
 • Gemaakt van kunststof
 • Kabels lopen netjes van bureau naar vloer
 • Losse segmenten om juiste lengte te maken
 • Één segment heeft een lengte van 33 mm
 • Kabels netjes opgeruimd en beschermd
 • Heel flexibel, makkelijk om mee te werken
 • Kabels blijven makkelijk bereikbaar
 • Hoge kwaliteit en slijtvastheid

Algemene informatie

Wat zit er in de doos?

 • kabelgeleider
 • Montagemateriaal
 • Verzwaarde voet
Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!