Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Herman Miller Aeron Classic (Configuratie)

635,25955,00

(525,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor leveringen buiten deze landen geldt een termijn van 3-8 werkdagen.

Bij ons staat kwaliteit voorop en wij streven ernaar dat onze producten lang meegaan. Daarom bieden wij op al onze producten garantie.

Zodra u het bestelde product hebt besteld, gaat automatisch de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen intensief te gebruiken.

Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kantoorinrichtingen.com Wij zullen u dan alle benodigde instructies per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Betreed de wereld van ongeëvenaard comfort en stijl met onze op maat gemaakte Aeron stoelen, waarbij we u de mogelijkheid bieden om uw zitervaring volledig te personaliseren. Ontdek waarom de Aeron, met zijn vooruitstrevende ergonomie, instelbare functies en duurzame kwaliteit, een favoriet is in kantoren wereldwijd.

Waarom Kiezen voor een Op Maat Gemaakte Aeron?

Personalisatie op Maat: Betaal alleen voor wat u nodig heeft en personaliseer uw Aeron naar wens.

Ergonomisch Meesterschap: De Aeron staat bekend om zijn geavanceerde ergonomie. Met verstelbare armleuningen, rugondersteuning en hoogte-instelling biedt deze stoel ongeëvenaard comfort, zodat u ongestoord kunt werken.

Duurzame Kwaliteit: Ontworpen met oog voor duurzaamheid en hoogwaardige materialen, is de Aeron gebouwd om lang mee te gaan. Investeer in een stoel die niet alleen uitblinkt in design, maar ook in duurzaamheid.

Is de Aeron het Waard?

Absoluut. De Aeron stoel is een investering in welzijn en productiviteit. Met zijn innovatieve ontwerp, aanpasbaarheid en reputatie als een van de beste stoelen op de markt, biedt de Aeron een ongeëvenaarde zitervaring. Het is meer dan alleen een stoel; het is een statement van stijl en comfort in de moderne werkomgeving.

Dus, als u op zoek bent naar een stoel die verder gaat dan de standaardopties en uw werkplek transformeert in een oase van personalisatie en ergonomisch genot, kies dan voor de op maat gemaakte Aeron. Configureer vandaag nog uw eigen unieke stoel en ervaar het verschil. U verdient het beste, en de Aeron levert precies dat.

Specificaties

Specificaties zijn niet beschikbaar; het product kan op maat worden geconfigureerd. De maat van de stoel betreft B.

Algemene informatie

Deze bureaustoelen zijn refurbished exemplaren. Bij ons houdt refurbished in dat de stoelen grondig zijn gecontroleerd, indien nodig opnieuw gestoffeerd en opnieuw gespoten. De staat van de stoelen is vrijwel gelijk aan nieuw. Bovendien bieden we een garantie van 60 maanden op deze stoelen!

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!