Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

CPU houders

Door gebruik te maken van een CPU houder, ook bekend als PC-houder, bevestig je de computer onder het bureau, waardoor een ergonomische werkplek ontstaat. Deze computertoebehoren bieden een ergonomische oplossing die niet alleen ruimtebesparend is, maar ook zorgt voor een opgeruimde werkplek. Doordat de computer vrij hangt boven de grond, wordt tevens meer bewegingsvrijheid mogelijk gemaakt.

Filters

Product prijs
Product prijs - slider
5565
Garantie
Norm

Toont alle 3 resultaten

Waarom zou ik een CPU houder gebruiken?

Bij veel werkplekken staat de computer vaak op het bureau of op de grond eronder, wat beide situaties tot obstakels kan maken. Op het bureau is alle beschikbare ruimte nodig om efficiënt te kunnen werken. Een opgeruimd en schoon bureau bevordert immers de productiviteit en het algemene werkcomfort.

Zelfs wanneer de computer op de grond staat, kan deze in de weg staan en het risico lopen om per ongeluk te worden gestoten, wat schade kan veroorzaken. Het monteren van de PC onder het bureau met behulp van een CPU-houder is daarom een slimme keuze. Bovendien zal het schoonmaakteam je waarderen voor het gemak van schoonmaken.

Hoe kies ik de juiste CPU houder?

Het is essentieel om zorgvuldig te overwegen welke PC-houder geschikt is voor jou en je werkplek. Het gewicht en de afmetingen van je computer spelen een cruciale rol bij het bepalen van de geschikte computerhouder. Ook de keuze tussen horizontale of verticale plaatsing is belangrijk.

Daarnaast is het type bureaublad relevant. Is het bureau gemaakt van massief hout of bevat het karton aan de binnenkant? Dit is van belang omdat de meeste CPU-houders moeten worden vastgeschroefd.

Tip: Op de product pagina van de CPU houders staan de specificaties vermeld. Hierdoor kun je CPU houders vergelijken en weloverwogen je definitieve keuze maken.

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!