Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Cpu houder verstelbaar

65,00

(53,72 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor leveringen buiten deze landen geldt een termijn van 3-8 werkdagen.

Bij ons staat kwaliteit voorop en wij streven ernaar dat onze producten lang meegaan. Daarom bieden wij op al onze producten garantie.

Zodra u het bestelde product hebt besteld, gaat automatisch de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen intensief te gebruiken.

Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kantoorinrichtingen.com Wij zullen u dan alle benodigde instructies per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Waarom CPU houder verstelbaar onmisbaar is voor jouw Werkplek

Een op de grond geplaatste CPU kan behoorlijk in de weg staan. Vooral bij een zit sta bureau is een CPU houder verstelbaar vrijwel onmisbaar. Ontdek hier waarom!

Optimaal Ruimtegebruik bij Zit Sta Bureaus

Een zit sta bureau biedt flexibiliteit, maar een op de grond geplaatste CPU kan een obstakel vormen. Met een CPU-houder voorkom je niet alleen dat kabels losraken wanneer je je bureau omhoog brengt, maar optimaliseer je ook de beschikbare ruimte.

Wegwerken van Kabels met Gemak

Door de CPU aan het bureau te monteren, biedt de verstelbare CPU-houder de mogelijkheid om kabels netjes weg te werken in een kabelgoot. De kabels bevinden zich op dezelfde hoogte als de CPU, waardoor je een opgeruimde en georganiseerde werkplek behoudt.

Aanpasbare Functionaliteit voor Diverse Computers

De Cpu houder verstelbaar bestaat uit twee flexibele beugels die aan het bureau worden bevestigd. Dankzij de aanpasbare beugels is de CPU-houder geschikt voor computers met een breedte tussen 150 en 250 mm en een hoogte tussen 340 en 460 mm. De keuze tussen horizontale of verticale montage is volledig aan jou.

Mis het Niet – Milieubewuste Keuze

De fabrikant van deze innovatieve CPU-houder hecht waarde aan het milieu. Ontdek de ecologische voetafdruk van het product in hun speciale ecosheet. Maak een bewuste keuze voor een duurzamere werkplek.

Specificaties

  • Geschikt voor zowel staande als liggende montage
  • Draagkracht van 35 kg
  • Geschikt voor CPU’s met een breedte tussen 150-250 mm
  • Geschikt voor CPU’s met een hoogte tussen 340-460 mm
  • Verstelbaar in zowel hoogte als breedte
  • Samengesteld uit twee stalen beugels

Algemene informatie

Wat zit er in de doos?

  • Cpu houder
  • Handleiding
  • Bevestigingsmateriaal
Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!