Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Cpu houder basic

55,00

(45,45 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor leveringen buiten deze landen geldt een termijn van 3-8 werkdagen.

Bij ons staat kwaliteit voorop en wij streven ernaar dat onze producten lang meegaan. Daarom bieden wij op al onze producten garantie.

Zodra u het bestelde product hebt besteld, gaat automatisch de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen intensief te gebruiken.

Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kantoorinrichtingen.com Wij zullen u dan alle benodigde instructies per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Een eerbetoon aan de  CPU houder basic

Dat delen wij volledig! Strak, professioneel, netjes… Niet alleen bevordert het de productiviteit, maar het is ook een lust voor het oog, vooral wanneer je dat kruimelige koekje van je collega voor de zoveelste keer laat vallen.

Waarom kiezen voor de Cpu houder basic?

Onze CPU houder maakt het mogelijk om je computer snel en moeiteloos op de gewenste hoogte te hangen. Met twee uitschuifbare componenten kun je de hoogte aanpassen tussen 310 en 555 mm, en de breedte tussen 70 en 230 mm. Als de afmetingen van je computer binnen dit bereik vallen, is deze CPU-houder perfect geschikt!

Door middel van enkele schroeven bevestig je het geheel onder je bureaublad op de gewenste locatie. Houd er rekening mee dat het bureaublad minimaal 2 cm dik moet zijn. Deze houder kan tot 30 kilogram dragen.

Wat maakt de CPU houder zo effectief?

Door je computer van de vloer te tillen, minimaliseer je stof- en vuilophoping en creëer je extra ruimte onder je bureau. Dit komt ten goede aan de bewegingsvrijheid, het gemak van schoonmaken en de algemene netheid van de werkruimte.

Haal het beste uit dit product

Plaats de CPU houder zo dat je er gemakkelijk bij kunt, zowel voor toegankelijkheid als voor het netjes leiden van de kabels om hinder te voorkomen.

Specificaties

  • Verkrijgbaar in 3 kleuren
  • Compleet met alle benodigde montagematerialen
  • Optimaal voor zit-/stabureaus
  • Maximaal draagvermogen van 30 kg
  • Voorzien van beschermende pads tegen krassen en trillingen
  • Houdt de vloer vrij van kabels

Algemene informatie

Wat zit er in de doos?

  • Cpu houder
  • Handleiding
  • Bevestigingsmateriaal

 

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!