Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek

Bureaustoel Refurbished

284,35

(235,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor leveringen buiten deze landen geldt een termijn van 3-8 werkdagen.

Bij ons staat kwaliteit voorop en wij streven ernaar dat onze producten lang meegaan. Daarom bieden wij op al onze producten garantie.

Zodra u het bestelde product hebt besteld, gaat automatisch de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen intensief te gebruiken.

Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kantoorinrichtingen.com Wij zullen u dan alle benodigde instructies per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Bureaustoel Refurbished – Comfortabel en Betaalbaar

Comfortabel zitten gedurende een langere periode is nooit een probleem met onze Bureaustoel Refurbished. Met een uitstekend ontwerp biedt deze stoel het ultieme comfort voor langdurig gebruik. De combinatie van het geavanceerde mechaniek, de comfortabele zitting met stiknaden (zonder afdekkap) en de 6 cm verstelbaarheid maakt deze stoel perfect geschikt voor lange zitperiodes. De net bespannen rug zorgt voor een goede ondersteuning van de rug, terwijl de in hoogte verstelbare en in diepte instelbare schuine armleggers het gebruiksgemak verhogen.

Moderne bureaustoel

Onze Bureaustoel Refurbished is voorzien van een duurzaam aluminium gepolijst onderstel met een verchroomde gaslift, waardoor de stoel niet alleen stevig is maar ook een moderne uitstraling heeft. De multifunctionele wielen zorgen ervoor dat u soepel kunt bewegen en uw werkplek eenvoudig kunt aanpassen.

Wat zijn de voordelen van een refurbished bureaustoel?

De voordelen van een refurbished bureaustoel zijn kostenbesparing en duurzaamheid. Het biedt een kwaliteitsvolle stoel tegen een lagere prijs dan nieuw, terwijl het milieu wordt ontzien door recycling en hergebruik van bestaande materialen. Het is een win-winsituatie voor de portemonnee en het milieu.

Ervaar zitcomfort voor een scherpe prijs

Kies voor comfort en betaalbaarheid met onze Bureaustoel Refurbished, een perfecte aanvulling voor elk kantoor of thuiswerkplek. Haal het meeste uit uw werkdag met deze hoogwaardige stoel tegen een onverslaanbare prijs.

Specificaties

  • Verstelbare netrug in elegant zwart (K&R)
  • Lendensteun met diepte-instelling
  • Comfortabele gestoffeerde zitting, stijlvol gestikt, zonder afdekkap
  • Ergonomische schuine armleggers, in hoogte en diepte aanpasbaar (A10)
  • Zitting met 6 cm schuifbereik
  • Stijlvolle verchroomde gaslift
  • Duurzaam gepolijst aluminium onderstel
  • Soepele 60 mm multifunctionele wielen

Algemene informatie

Deze bureaustoelen zijn refurbished exemplaren. Bij ons houdt refurbished in dat de stoelen grondig zijn gecontroleerd, indien nodig opnieuw gestoffeerd en opnieuw gespoten. De staat van de stoelen is vrijwel gelijk aan nieuw. Bovendien bieden we een garantie van 60 maanden op deze stoelen!

Andere suggesties…

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!