Bezorging door heel Europa
Gratis bezorging binnen NL&BE
Garantie? Minimaal 5 jaar lang!
Zoek
Ontdek de stijlvolle en ergonomische Ahrend Kantoormeubelen - de ideale oplossing voor een inspirerende en productieve werkomgeving.

Ahrend Een Vooruitstrevend Bedrijf in Kantoormeubilair

Picture of Bas Kuiper

Bas Kuiper

7 augustus 2023

In een wereld waarin het belang van een creatieve en gezonde werkomgeving steeds meer wordt benadrukt, speelt Ahrend een cruciale rol als toonaangevend bedrijf in kantoormeubilair en duurzame werkplekoplossingen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1896 heeft Ahrend een mega ervaring in het ontwerpen van functionele en stijlvolle werkomgevingen die de productiviteit en het welzijn van mensen bevorderen.

De Geschiedenis En Missie Van Ahrend

Het bedrijf heeft een lange en trotse geschiedenis als een Nederlands familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van kantoormeubilair. De missie van Ahrend is om innovatieve en duurzame werkomgevingen te creëren die mensen inspireren om maximaal te presteren. Door voortdurend te innoveren en te streven naar de hoogste kwaliteitsnormen, heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor bedrijven die hun werkplek willen transformeren.

Gevarieerd Assortiment Kantoormeubilair

Ahrend biedt een divers assortiment aan kantoormeubilair en oplossingen die zijn ontworpen om aan de verschillende behoeften van moderne werkplekken te voldoen. Van ergonomische bureaustoelen en verstelbare zit sta bureaus tot modulaire kantoorkasten en flexibele vergadertafels, elk product combineert functionaliteit met design. Het bedrijf streeft ernaar om naadloos design te integreren met de nieuwste technologische innovaties om zo efficiënte en inspirerende werkomgevingen te creëren.

Transformeer uw werkomgeving met Ahrend Kantoorruimte - een harmonieuze mix van innovatie, ergonomie en esthetiek voor een inspirerende werkplekervaring.

Waar Focust Ahrend Zich Op?

Wat hun echt uniek maakt, is zijn sterke focus op duurzaamheid. Als een verantwoordelijk bedrijf in de kantoormeubilairsector zet het merk zich in voor het verminderen van de ecologische voetafdruk. Het bedrijf werkt met duurzame materialen, minimaliseert afval en optimaliseert het productieproces om energie-efficiëntie te bevorderen. Daarnaast streeft Ahrend ernaar om circulaire oplossingen te bieden, zoals refurbishment en recycling van oude meubels, om een gesloten materiaalkringloop te bevorderen.

Wat Zijn De Kernwaarden?

Innovatie en design zitten in het DNA van Ahrend. Het bedrijf werkt samen met bekende ontwerpers en architecten om hoogwaardige en ergonomische meubels te ontwikkelen die de manier waarop mensen werken positief veranderen. Of het nu gaat om het integreren van smart technology in meubels of het creëren van flexibele werkplekconcepten, het bedrijf blijft vooroplopen in de branche.

Ahrend en Maatschappelijk Ondernemen Gaan Hand In Hand

Als een maatschappelijk verantwoord bedrijf zet Ahrend zich ook in voor sociale doelen. Het bedrijf is actief betrokken bij projecten die zich richten op het creëren van betere leeromgevingen en werkkansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door terug te geven aan de gemeenschap waarin het zit, bewijst het merk dat het niet alleen zakelijk succes nastreeft, maar ook het welzijn van mensen en de planeet centraal stelt.

Koop Een Ahrend stoel Bij Chair Design

Bij Chair Design hebben we een uitgebreid assortiment Ahrend Bureaustoelen, waaronder populaire modellen zoals 2020 en 230. Ons aanbod omvat zowel nieuwe stoelen als hoogwaardig refurbished stoelen. Voor de refurbished stoelen bieden we een garantie van 60 maanden, rechtstreeks vanuit Chair Design. Bovendien behouden veel van deze refurbished stoelen hun officiële merk Garantie, waardoor u met vertrouwen kunt genieten van de kwaliteit en duurzaamheid van uw aankoop.

Conclusie

Ahrend is veel meer dan alleen een leverancier van kantoormeubilair; het is een bedrijf dat zich inzet voor het creëren van werkomgevingen die inspireren, prestaties stimuleren en bijdragen aan een duurzamere toekomst. Met zijn rijke geschiedenis, focus op duurzaamheid, innovatieve ontwerpen en maatschappelijke betrokkenheid heeft het bedrijf een blijvende impact op de manier waarop mensen werken en zich voelen in hun werkplekken. Als u op zoek bent naar een merk die uw organisatie kan helpen bij het realiseren van een productieve en duurzame werkomgeving, dan is Ahrend zeker de moeite waard om te overwegen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over een specifiek product van Ahrend, dan staan wij klaar om u verder te helpen!

Meer blogs lezen:

Deze blog delen

De laatste blog posts

Bekijk de laatste industry nieuws, weetjes, technologie en meer.

Zoek

Kantoorinrichtingen.com

Reageert vaak binnen 5 minuten..

Hallo 👋
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. Wij staan klaar om u verder te helpen!